Emilie Voe Nereng:

Røper nytt steg med kjæresten

Influenseren letter på sløret om «Farmen kjendis» og tiden uten kjæresten.

REISER BORT: Emilie Voe Nereng er med i den nye sesongen av Farmen kjendis. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
REISER BORT: Emilie Voe Nereng er med i den nye sesongen av Farmen kjendis. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TANGEN (Se og Hør): Onsdag morgen ble det kjent at influenser Emilie Voe Nereng (27) er blant de nye «Farmen kjendis»-deltakerne.

Da Se og Hør møtte henne forrige uke, kunne hun, i tillegg til å snakke om tilværelsen på gården, røpe detaljer om privatlivet.

På tampen av 2022 ble det nemlig kjent at den populære 27-åringen hadde funnet lykken med Michael Hansson (32), trolig best kjent fra ungdomsserien «Johnny og Johanna».

Reiste fra kjæresten

Overfor Se og Hør kan Voe nå avsløre at paret skal ta et nytt steg i forholdet, og letter samtidig på sløret om hvordan det blir å være borte fra kjæresten.

- Jeg har vært litt stresset for å være borte så lenge. Jeg har jo en hund jeg er veldig, veldig glad i og har fått meg kjæreste som jeg tilbringer ekstremt mye tid med, sier hun, og fortsetter:

- Det er veldig rart å skulle være borte, spesielt fra dem. Det har vært det vanskeligste i forkant, tanken på at jeg ikke skal være med de. Men heldigvis er jeg glad i å være sosial, så jeg visste at når jeg kom meg inn på gården med gjengen, kom det til å gå fint.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer