Marte Flobergseter:

Røper nytt steg i forholdet

Høsten 2020 kunne «Farmen»-profilen røpe ny kjæreste. Nå har paret tatt forholdet videre.

FAMILIE PÅ FIRE: Flobergseter bor nå i Bodø sammen med samboeren, hunden Nano og Nanos sønn, Kovu. Foto: Privat
FAMILIE PÅ FIRE: Flobergseter bor nå i Bodø sammen med samboeren, hunden Nano og Nanos sønn, Kovu. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Marte Flobergseter (24) ble raskt populær under sin deltakelse på «Farmen» i 2019, men oppmerksomheten rundt Flobergseter ga seg ikke da hun forlot gården.

Selv om det er tre år siden deltakelsen, hender det at 24-åringen blir gjenkjent på gaten.

- Det at jeg har vært på TV er jo ikke noe jeg flagger, men det er jo litt morsomt når noen sier de har sett meg før og sier: «du har vært med på Farmen». Så det hender av og til på skolen og på butikken. Det er litt morsomt, sier hun til Se og Hør.

SEIRET: Vinneren av «Farmen» 2021 ble kåret etter en uhyre jevn finale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Flere sperret øynene opp da «Farmen»-profilen ble koblet til skistjernen Petter Northug (36), men til Se og Hør kunne hun avkrefte en romanse.

I 2020 spiret derimot kjærligheten for 24-åringen, som den gang kunne bekrefte overfor Se og Hør i høst at hun var i et forhold med Ole-Kristian Henriksen.

Samboere i ny by

Nå avslører Flobergseter at hun og Henriksen har vendt snuten nordover til sitt nye bosted i Bodø. Da «Farmen»-profilen flyttet til nord for å studere, ble kjæresten nemlig med på flyttelasset. Siden han jobber som elektriker, var det null problem for turtelduene å flytte sammen til en annen by.

- Han har heldigvis en så fleksibel jobb at han kan bo hvor som helst, så det passer meg ganske fint når det ble hasteflytting nå i sommer, forteller Flobergseter.

24-åringen innrømmer at paret levde som samboere da coronapandemien begynte å blusse opp, men at det var på slutten av sommeren i fjor de ble offisielt samboere.

- Jeg føler vi passer så godt sammen og at vi er et veldig bra team, sier en forelsket Flobergseter til Se og Hør.

TILBUD: Farmen-deltaker Marte Flobergseter forteller at hun har fått særdeles spesielle tilbud etter innsatsen hun gjorde i «Farmen». Reporter: Thea Hope Vis mer

Til tross for at duoen nå deler bosted, har det bydd på få utfordringer. Med kjæresten på jobb to uker av gangen, for så å være hjemme i tre, får paret nok tid til å savne hverandre.

- Det er egentlig perfekt, for da får man følelsen av å ikke være oppi hverandre hele tiden. Man får litt pause og tid til å savne hverandre. Så det er egentlig et veldig bra opplegg.

Forespørsler om å selge undertøy

Ved siden av studiene jobber 24-åringen med Instagram. Til sine over 11 000 følgere deler hun alt fra selfies, turbilder i nydelig norsk natur, til parets to hunder, Nano og Kovu.

Men mellom hyggelige meldinger i Instagram-innboksen, hender det at det dukker opp «merkelige forespørsler», ifølge realityprofilen.

- Det er jo disse standard greiene, «kunne du tenkt deg å møtes for penger» og sende ting.

Det er derimot noe 24-åringen har takket nei til.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Jeg tror ikke det hadde blitt så veldig populært hvis jeg hadde begynt å selge undertøy og sånne ting, ler hun.

- Jeg hadde ikke likt det hvis det var andre veien heller. Jeg tror jeg dropper den tilleggsinntekten, legger hun til.

LES OGSÅ: Bekrefter ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer