«Ex on The Beach»:

Røper nytt sted for innspillingen

Gjør store endringer etter Hemsedal-bråket.

TIL HELLAS: Innspillingen av neste sesong skjer i Hellas. Dette er gjengen som deltok i sesong tre. Årets deltakere er foreløpig ikke offentliggjort. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery+
TIL HELLAS: Innspillingen av neste sesong skjer i Hellas. Dette er gjengen som deltok i sesong tre. Årets deltakere er foreløpig ikke offentliggjort. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery+ Vis mer
Publisert

Neste sesong av skandalerealityen «Ex on The Beach» skal spilles inn i Hellas, opplyser Discovery i en pressemelding.

Årets sesong ble lagt til hytteparadiset Hemsedal under navnet «Ex on The Beach Afterski». Innspillingen har tidligere funnet sted både på Mauritius og i Brasil, men coronapandemien tvang produksjonen til å spille inn realityserien i Norge.

Når innspillingen av sesong fem starter i august, vil det altså foregå i solrike Hellas.

MINDRE LIGGING: Både seere og deltakere selv har reagert på at det er mindre sex i monitor på «Ex on the Beach». Nå svarer de på kritikken. Video: Discovery+/ Rød Løper Vis mer

- Fjoråret tvang oss ut av komfortsonen, da vi så oss nødt til å spille inn «Ex on The Beach Afterski» i Hemsedal. Det er vi svært glade for at vi gjorde, og det virker det som om seerne, med noen svært uttalte unntak, er enige med oss i. I år kommer derimot julen tidlig for ordføreren i Hemsedal, når vi straks er i gang med innspilling av femte sesongen av realityprogrammet i Hellas, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks, i en pressemelding.

Vatn sikter til misnøyen fra Hemsedal-ordfører Pål Terje Rørby som skapte overskrifter i vinter, der Rørby blant annet mente reality-innspillingen kunne skade Hemsedals omdømme.

KOMPLISERT: Ulrik Giske og Helene Hima fant tonen inne på «Ex on the Beach», men hvordan står det til nå? Vi har sjekket. Video: Rød Løper Vis mer

Ingen gamle fjes

I pressemeldingen kommer det også frem at det ikke vil bli noen gamle kjenninger som dukker opp i denne sesongen, kun nykommere. Hvem deltakerne er, er fortsatt ikke kjent.

- Hvorfor flyttes innspillingen til Hellas?

- Vi ser hele tiden etter nye måter å utvide programkonseptet «Ex on the Beach» på, som vi hittil har gjort med «Ex and The City »og «Afterski»-versjonen fra i vinter. Denne gangen var det riktig å gjøre en europeisk vri på programmet, og Hellas er en folkefavoritt blant nordmenn. Jeg tror mange, både seere og deltakere, vil drømme seg litt bort, og når sommerferien 2021 mest sannsynlig ikke blir det vi så for oss, så håper jeg et toga-party i «Ex-universet» kan være et lite plaster på såret, sier kommunikasjonsrådgiver Ola-Magnus Svihus til Se og Hør.

SKEPTISK: Even Kvam, kjent fra «Paradise Hotel», er innstilt på å gjøre mer TV, men hevder at «Ex on the beach» ikke er noe for han. Video: Rød Løper/Viaplay/Discovery+ Vis mer

Svihus forteller at de vil ha strenge smittevernregler på plass i Hellas - for å sikre en trygg innspilling både for deltakere og crewet rundt.

- Som i alle produksjoner vi har gjennomført det siste året, så har sikkerhet, smittevern og trygghet den høyeste prioritet under innspilling av også denne sesongen. I Hellas er smittevernet godt, og de har kommet langt i vaksinasjonsprogrammet, akkurat som i Norge, deler Svihus, og fortsetter:

- Under oppholdet i Hellas følger vi til enhver tid de gjeldende anbefalingene og påbud for både Norge og Hellas, og ofte vil vi legge oss på en strengere linje enn disse. Vi samarbeider også med eksterne smittevernkonsulenter, og både crew og deltakere er pålagt svært strenge smittevernrutiner.

Innspillingen starter i begynnelsen av august, men premieredatoen er foreløpig ikke klar.

FORELSKA: Caroline Nitter og Cristian Brennhovd fant tonen under «Ex on the Beach - Afterski». Nå svarer de endelig på det vi alle har lurt på. Video: Discovery+ /Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Skikkelig skremmende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer