Jørgine Massa Vasstrand:

Røper nytt prosjekt

Dette har Jørgine Massa Vasstrand jobbet med den siste tiden.

AVSLØRER: Jørgine Massa Vasstrand avslører enda et nytt prosjekt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRER: Jørgine Massa Vasstrand avslører enda et nytt prosjekt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For influenser Jørgine Massa Vasstrand (32), bedre kjent som Funkygine, går det slag i slag.

I januar ble nemlig 32-åringen firebarnsmor da hun fikk sønnen Indigo Iro. Fra før har hun også sønnene Milano (3) og Sokrates (8) og datteren Filippa (13).

Bare to måneder etter fødselen strømmet folk til restaurant Campo de Fiori i Oslo da Vasstrand hadde lanseringsfest for Funkygine Food.

Nå avslører hun nok et prosjekt, og denne gangen en splitter ny podkast.

DRASTISK VALG: I sesong 3 av «Funkyfam» avslørte Jørgine Vasstrand et drastisk valg de hadde bestemt seg for. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Enda enklere

Selv om Funkygine har gitt ut både kokebok og mat den siste tiden, er hun mest kjent for å gjøre trening enkelt og tilgjengelig for sine følgere.

Og det er nettopp det som er målet med hennes nye podkast «Kjøyr!». Gjennom fire uker vil Vasstrand følge lytterne gjennom et godt planlagt treningsprogram.

- Målet mitt med podkasten, er som alltid, å få folk til å bevege seg, sier Vasstrand til Se og Hør, og legger til at hun vet det kan være vanskelig.

- Det er alltid flere som faller av når jeg lager ukeprogrammer som jeg legger ut på bloggen, men jeg håper dette kan være enda enklere.

GRAVIDNYHET: I «Funkyfam» fikk vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerte da hun forsto at hun var gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg er stoppeklokka

Treningsprogrammet skal være for alle, uansett form.

- Jeg prøver som vanlig å tilrettelegge for at øvelsene og øktene kan tilpasses hvert enkelt utgangspunkt, slik at flest mulig kan dra nytte av podkasten, sier Vasstrand.

I dag slippes første episoden av podkasten, som ligger på plattformen Podimo.

Hver søndag kommer det ut en peptalk fra treningsinfluenseren, på mandager er det styrketrening på menyen og torsdager er det løpsintervaller.

32-åringen gleder seg til å høre hva følgerne synes om podkastkonseptet, og det er særlig en ting hun tror mange vil like.

UTAGERENDE FORTID: Jørgine Vasstrand var gjest på «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om en utagerende fortid. Video: NRK Vis mer

- Det er mange som syns det er litt styrete med intervaller når man hele tiden må passe på tiden og se ned på klokka. Nå er jeg den stoppeklokka, ler Vasstrand.

Influenseren ønsker å gi lytterne treningsvaner som varer - også etter at treningsprogrammet er over.

- Har du klart å følge med på treningsprogrammet i fire uker er du godt i gang og over kneika, sier hun, og legger til at hun tror mange vil kjenne på en mestring og motivasjon dersom de klarer å fullføre.

LES OGSÅ: Bladde opp en million for brødrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer