Isak Dreyer:

Røper nytt prosjekt

«Farmen Kjendis»-Isak avslører ny jobb.

TV-AKTUELL: Isak Dreyer er for tiden aktuell i «Farmen Kjendis». Her sammen med Sophie Elise Isachsen. Foto: Espen Solli / TV 2
TV-AKTUELL: Isak Dreyer er for tiden aktuell i «Farmen Kjendis». Her sammen med Sophie Elise Isachsen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isak Dreyer (28) er for tiden aktuell i «Farmen Kjendis», og er blitt svært populær blant den norske befolkningen. Han ble først kjent da han vant «Norges tøffeste» i fjor.

Nå kan Bodømannen avsløre at han fortsetter innenfor underholdningsbransjen.

Det var NRK som først skrev om saken.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

Starter podkast

Ifølge kanalen skal Dreyer nå teste ut podkastformatet. Sammen med villmarksmannen Jens Kvernmo (36), blant annet kjent fra «Jens i villmarka», skal han starte podkasten «Skitprat med Jens og Isak».

Formålet med podkasten er å inspirere folk til å ta turen ut i naturen.

Det hele startet da Kvernmo tok kontakt med Dreyer i fjor sommer. Ifølge Dreyer snakket de mye «skit» sammen, og la ut på en halvannen måned lang tur.

FLØRT: Niklas Baarli har forrige uke bodd i storbondehuset sammen med Isak og Sophie Elise. Men det ble ensomt på rommet hvor hjelperne skulle sove. Sophie bytta nemlig rom til storbondens. Video: TV 2 Vis mer

- Vi hadde aldri sett hverandre før, forteller Dreyer til NRK.

Overfor kanalen forklarer Kvernmo at ideen bak podkasten er å nettopp prate «skit».

- Vi vil få opp stemningen litt i disse coronatider, med litt trøndersk og nordlandsk skittprat, sier han.

Se og Hør har i skrivende stund ikke lyktes i å få kommentar fra Isak Dreyer og Jens Kvernmo.

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» tok grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

Romanserykter

Nyheten om Dreyers nye prosjekt kommer midt oppi «Farmen Kjendis»-sesongen. 28-åringen har fått mye oppmerksomhet for deltakelsen i programmet, ikke bare på grunn av sitt brede kunnskapsnivå, men også grunnet hans relasjon til meddeltaker Sophie Elise Isachsen (27).

Etter gårdsoppholdet begynte det å gå rykter om at duoen hadde fått en god tone. I slutten av januar kunne Se og Hør dele bilder av duoen gående hånd i hånd i Oslos gater.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det ver derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

Verken Dreyer eller Isachsen har kommentert bildene. Isachsen har imidlertid fortalt til VG at hun er klar over at folk snakker.

- Jeg vet at det er rykter om oss, og hvis man lurer på hva som skjedde på «Farmen», så får man bare se på «Farmen» da. Det kommer jo der, fortalte hun til avisen.

LES OGSÅ: Fylleskandale på «Farmen kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer