Helene Olafsen og Thomas Alsgaard:

Røper nytt prosjekt: - Veldig fint

«Skal vi danse» og en kaffe ble starten på det hele.

BLITT GODE VENNER: Helene Olafsen og Thomas Alsgaard har startet podkast sammen. Her er de avbildet sammen da de konkurrerte i «Camp Senkveld» på TV 2. Foto: TV 2
BLITT GODE VENNER: Helene Olafsen og Thomas Alsgaard har startet podkast sammen. Her er de avbildet sammen da de konkurrerte i «Camp Senkveld» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De tidligere toppidrettsutøverne Helene Olafsen (32) og Thomas Alsgaards (50) vennskap startet da Olafsen høsten 2020 så Alsgaard delta i konkurranseprogrammet «Skal vi danse» på TV 2.

Noen få år tidligere hadde Olafsen selv vunnet dansekonkurransen, som førte til både mann og barn.

32-åringen følte umiddelbart at de hadde noe til felles da hun så Alsgaard på skjermen, og spurte om han ville ta en kaffe. Og derfra har et vennskap utviklet seg.

Nå har de sammen lansert podkasten «Alsgaard & Olafsen».

KOMPISER: Helene Olafsen tok kontakt med Thomas Alsgaard etter å ha sett han i «Skal vi danse». Foto: Privat/ Helene Olafsen
KOMPISER: Helene Olafsen tok kontakt med Thomas Alsgaard etter å ha sett han i «Skal vi danse». Foto: Privat/ Helene Olafsen Vis mer

- Stas å gjøre det med Thomas

Målet med podkasten er, ifølge Helene, at både hun og lytterne skal føle seg «bedre og smartere etter å ha hørt en episode».

Dette skal blant annet skje ved at de i hver episode stiller hverandre, men også gjester, ulike spørsmål som de vil gi sine svar på. I første episode varierer spørsmålene fra «hvilken vin passer til grandiosa?», til «hvilke venner er det greit å slå opp med?».

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Til Se og Hør sier Olafsen at det føles spennende, men også både skummelt og deilig.

- Det er noe veldig fint med å kunne snakke med folk i langformat om ting de og vi brenner for, og ikke ha noe filter. Også synes jeg det er stas å gjøre det med Thomas, som for meg er en liten gåte og en fyr med mange lag, forteller hun til Se og Hør.

- En enorm innsikt

Thomas Alsgaard har tidligere vært ærlig om at han sliter med sosial angst, og i første episode av podkasten åpner han seg om deltagelsen i «Skal vi danse», som endte med en fjerdeplass.

I podkasten forteller han blant annet at selv om han var «livredd», endte det med en god opplevelse.

ANGRER: Thomas Alsgaard fortalte på «Kåss til kvelds» at han angrer på «Skal vi danse»-deltagelsen. Vis mer

- Jeg lærte jo ufattelig mye ved å kaste meg ut i en arena som jeg visste ville bli veldig utfordrende. Det ga meg en enorm innsikt i meg selv. Jeg har overhodet ikke angret i ettertid, forteller han ærlig i podkasten.

LES OGSÅ: Avslører ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer