Lilli Bendriss:

Røper nytt prosjekt med Märtha Louise

- Det blir veldig spennende.

GLEDER SEG: Lilli Bendriss gleder seg til fremtiden og nye prosjekter. Her med prinsesse Märtha Louise og datteren Leah Isadora. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GLEDER SEG: Lilli Bendriss gleder seg til fremtiden og nye prosjekter. Her med prinsesse Märtha Louise og datteren Leah Isadora. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at det i høst ble kjent at« Åndenes makt» ikke skal sendes på TV lenger, har klarsynte Lilli Bendriss (75) holdt seg opptatt med andre prosjekter. Hun har blant annet vært med på programmet «Spøkelsesjakt», og drevet podkastene «Uforklarlig» og «Ånd & Vitenskap».

Da Se og Hør nylig møtte henne på premierefesten til TV Norge-programmet «Drag me out», hvor hun selv var med som gjestedommer, kunne hun fortelle at hun skal ta det litt mer rolig fremover.

RENSELSE: I fjerde episode av «Jan Thomas pusser opp» hadde Jan Thomas besøk av sin venn Lilli Bendriss for å rense huset for gammel energi. Vis mer

- Jo eldre jeg blir, jo mer får jeg å gjøre. Så jeg tenker: «Lilli, nå må du snart pensjonere deg», lo hun.

«Åndenes makt»-profilen forklarte videre hvor det er hun skal lade batteriene i fremtiden:

- Jeg har kjøpt leilighet i Spania, så jeg skal ned dit og ha nesten to måneders ferie!

Nytt TV-program

I fjor sommer kunne flere medier, blant annet NRK, meddele at Lilli Bendriss og hennes gode venninne prinsesse Märtha Louise (50) hadde startet et TV-selskap ved navn Dragonflies AS.

Det har imidlertid vært ukjent hva duoen skal gjøre med selskapet, men overfor Se og Hør avslørte Bendriss hva planene deres er.

SKAL LAGE TV: Märtha Louise og Lilli Bendriss skal lage TV til høsten. Her på rød løper med Mari Manzetti (t.v) og Leah Isadora Behn (t.h). Foto: Christoffer Andersen / NTB
SKAL LAGE TV: Märtha Louise og Lilli Bendriss skal lage TV til høsten. Her på rød løper med Mari Manzetti (t.v) og Leah Isadora Behn (t.h). Foto: Christoffer Andersen / NTB Vis mer

- Jeg får også et nytt program med prinsesse Märtha og Mari (Manzetti, journ.anm.) hvor vi skal ut og se på begrepet kjærlighet. Vi skal spille inn dette til høsten, så det blir veldig spennende. Det er jo liksom det store jeg gleder meg til.

Se og Hør har vært i kontakt med prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, som opplyser om at de ikke har noen ytterlige kommentarer.

Nyter singellivet

Våren 2019 kunne seere følge Lilli Bendriss i jakten på kjærligheten i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste». Der fant hun lykken med 28 år yngre Shad Tabine (47), som hun tidligere hadde datet av-og-på.

Paret valgte å gjøre det slutt på sensommeren i fjor, og den gang kunne Bendriss fortelle at de gikk fra kjærester til venner.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

Etter drøye ni måneder som singel føler 75-åringen seg ikke helt klar for å komme seg ut på datingmarkedet igjen.

- Jeg tar det ganske så rolig. Jeg har sittet mye hjemme og strikket, og løper ikke akkurat rundt på byen.

- Så du blir ikke å se i noe nytt datingprogram?

- Nei, det blir ikke noe nytt program. Absolutt ikke! fortalte hun med et smil.

LES OGSÅ: Anmeldte egen forbrytelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer