Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Røper nytt karrierevalg

- Dette er et produkt jeg er stolt av, sier Stian Thorbjørnsen.

GREP SJANSEN: Stian «Staysman» Thorbjørnsen avslører at det nå er flere ting enn bare musikk han skal satse på. Foto: Espen Solli / TV 2
GREP SJANSEN: Stian «Staysman» Thorbjørnsen avslører at det nå er flere ting enn bare musikk han skal satse på. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag kunne artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (39) avsløre at han har bestemt seg for å satse på noe helt nytt - men denne gangen har det ingenting med musikk å gjøre.

Nå har 39-åringen nemlig blitt en del av burgerbransjen, hvor han skal satse for fullt. Nyheten delte han stolt på Instagram med en burger i munnen.

- Jeg synes det er spennende å gjøre litt andre ting enn musikk og tv, forteller artisten til Se og Hør.

- Henger sammen

Overfor Se og Hør kan Thorbjørnsen fortelle nærmere om hva som fikk han til å ville bli en del av burgerbransjen.

- Det er jo en kjensgjerning at jeg nærmer meg 40 år med stormskritt, så det å ha flere ben å stå på den dagen man velger å legge mikrofonen på hylla er jo litt viktig, innrømmer han.

Artisten, som selv er medeier, forteller at den nye virksomheten hadde oppstart i 2021 og har fått navnet Burgerheim. Per nå fins det to avdelinger - en i Drammen og en i Åsane.

- Hva er det beste med å være en del av dette?

- Jeg synes jo det er veldig gøy! Føler jo på mange måter at Staysman og burger henger sammen. Akkurat det tror jeg flere er enige i, sier han lattermildt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer