Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Røper nytt karrierevalg

- Dette er et produkt jeg er stolt av, sier Stian Thorbjørnsen.

GREP SJANSEN: Stian «Staysman» Thorbjørnsen avslører at det nå er flere ting enn bare musikk han skal satse på. Foto: Espen Solli / TV 2
GREP SJANSEN: Stian «Staysman» Thorbjørnsen avslører at det nå er flere ting enn bare musikk han skal satse på. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag kunne artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (39) avsløre at han har bestemt seg for å satse på noe helt nytt - men denne gangen har det ingenting med musikk å gjøre.

Nå har 39-åringen nemlig blitt en del av burgerbransjen, hvor han skal satse for fullt. Nyheten delte han stolt på Instagram med en burger i munnen.

- Jeg synes det er spennende å gjøre litt andre ting enn musikk og tv, forteller artisten til Se og Hør.

- Henger sammen

Overfor Se og Hør kan Thorbjørnsen fortelle nærmere om hva som fikk han til å ville bli en del av burgerbransjen.

- Det er jo en kjensgjerning at jeg nærmer meg 40 år med stormskritt, så det å ha flere ben å stå på den dagen man velger å legge mikrofonen på hylla er jo litt viktig, innrømmer han.

NERVEPIRRENDE: Stian Thorbjørnsen hadde aldri trodd han skulle få være med i programmet. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer

Artisten, som selv er medeier, forteller at den nye virksomheten hadde oppstart i 2021 og har fått navnet Burgerheim. Per nå fins det to avdelinger - en i Drammen og en i Åsane.

- Hva er det beste med å være en del av dette?

- Jeg synes jo det er veldig gøy! Føler jo på mange måter at Staysman og burger henger sammen. Akkurat det tror jeg flere er enige i, sier han lattermildt.

På spørsmål om dette er noe 39-åringen alltid har drømt om, eller om det bare skjedde ved en tilfeldighet, svarer han følgende:

- Det var bare en sjanse som åpnet seg for meg som jeg tok litt spontant etter å ha spist på avdelingen i Drammen.

«INGENTING Å LE AV»: Odd Magnus Williamson røper hvordan han fikk ideen til filmen der han selv spiller hovedrollen. Med seg på laget har han den Oscar-nominerte regissøren Petter Næss. Reporter: Thea Hope. Video/Klipp: Celina Morken Vis mer

- Vi har først et ønske om å få avdelingene som er i drift nå oppe å gå skikkelig, før vi legger fokuset på å utvide noe mer. Her har vi et ønske om å fokusere blant annet på de litt mindre stedene i Norge, svarer han.

Artisten forteller avslutningsvis at det er noe han mener passer han godt, siden han tross alt er en forkjemper for bygdekulturen.

LES OGSÅ: Kryptisk om ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer