«Jakten på kjærligheten»:

Røper nytt grep i «Jakten»

Her er bøndene som skal sørge for bonderomantikk i årets «Jakten på kjærligheten».

BONDE: Tormod er én av de fire bøndene som søker en å dele gårdslivet med i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Foto: MA Fotografene
BONDE: Tormod er én av de fire bøndene som søker en å dele gårdslivet med i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Foto: MA Fotografene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten er det klart for den 19. sesongen av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Der skal et knippe bønder i tradisjonen tro søke lykken på TV.

- Jeg er så glad for at vi også i år kan hjelpe bønder med å finne kjærligheten. Å lage dette programmet føles like viktig hvert år, sier programleder Gunhild Dahlberg (46) i en pressemelding

I motsetning til tidligere skal alle fire bøndene være med i programmet i år. Tidligere har de bøndene som har mottatt færrest brev måtte fortsette jakten på egenhånd.

- I og med at vi kuttet brevvekslingsepisoden i 2020, så er det en naturlig utvikling å gå fra seks til fire bønder i år, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Se og Hør.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Slik gikk det med kjærligheten for «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen og frieren. Video: TV 2 Vis mer

Dette er årets «Jakten»-bønder:

Jørgen Heen Brovold (29)

Gårdsdrift: Sauebonde

Bosted: Isfjorden i Møre og Romsdal

Jobb: Hjemmesykepleien

SAUEBONDE: Jørgen er en sauebonde fra Møre og Romsdal. Foto: Haakon Lundkvist
SAUEBONDE: Jørgen er en sauebonde fra Møre og Romsdal. Foto: Haakon Lundkvist Vis mer

Jørgen har et aktivt liv hvor han benytter seg av naturen så mye som mulig. I tillegg til jobben i hjemmesykepleien overtok han familiegården i 2020, og har også en interesse for teater og dans.

- Jeg ser etter en snill og god dame som er omtenksom og som gjerne har interesse for natur og friluftsliv.

Janne Bull Bakk (31)

Gårdsdrift: Hundehotell

Bosted: Melhus i Trøndelag

HUNDEHOTELL: Janne åpnet sitt eget hundehotell i fjor. Foto: TiTT Melhusb
HUNDEHOTELL: Janne åpnet sitt eget hundehotell i fjor. Foto: TiTT Melhusb Vis mer

Janne overtok gården etter søstera for to år siden, og i fjor startet hun opp hundehotellet. Hun har en sønn på fire år som hun tilbringer mye tid med, og hun er glad i fart og spenning.

- Jeg ser etter en mann som er snill, ærlig og tillitsfull. En som er utadvendt, har humor og ikke tar seg selv så høytidelig. En «handyman» som det er tak i hadde ikke vært feil.

TÅRER: Hestebonden Ole-Johan Dyste bryter sammen etter at frierne Anne og Hilde trekker seg fra programmet i kveldens episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer

Frank Sigvaldsen (35)

Gårdsdrift: Ammekubonde

Bosted: Froland i Agder

Jobb: Paramedic i ambulansetjenesten

AMBULANSEARBEIDER: I tillegg til gårdsdriften er Frank Paramedic i ambulansetjenesten. Foto: Gerrick Robinson
AMBULANSEARBEIDER: I tillegg til gårdsdriften er Frank Paramedic i ambulansetjenesten. Foto: Gerrick Robinson Vis mer

Frank har en datter, og er en aktiv type som trives godt ute med dyrene sine. I tillegg er han samfunnsengasjert og sitter blant annet i Agder Bondelag sitt styre.

- Jeg ser etter en dame som er snill, omtenksom, livlig og har humor. Ei som er hel ved.

Tormod Bakke (61)

Gårdsdrift: Hestebonde

Bosted: Halden i Viken

SOSIAL: Tormod liker godt å ha besøk av både venner og familie. Foto: MA Fotografene
SOSIAL: Tormod liker godt å ha besøk av både venner og familie. Foto: MA Fotografene Vis mer

Tormod har levd et spennende liv hvor han har fått prøve seg på litt av hvert, og har jobbet med alt fra skredder til barnehageonkel og rosenterapeut.

- Jeg er en veldig åpen person som ikke har noen spesielle preferanser. Jeg ser etter en livsglad mann. Jeg vil ikke ta sjansen på å gå glipp av noen flotte menn fordi de ikke passer inn i min boks.

I TÅRER: «Jakten»-Tina Kristiansen åpner opp om følelsene i «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer

Bakke er imidlertid ikke helt fersk i reality-verden. I 2020 var han en av frierne i «Jan Thomas søker drømmeprinsen», uten at han fant lykken den gang. Nå er han, og resten av bøndene, klare for å skape ordentlig bonderomantikk på TV-skjermen.

LES OGSÅ: - Håper folk ser at dette er fake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer