Røper nytt «Ex on the Beach»-par

Richard og Naima var ekser. Nå er de sammen igjen.

KJÆRESTER: Richard Liedholm og Naima Al Maresse kom sammen på premierefesten tirsdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Richard Liedholm og Naima Al Maresse kom sammen på premierefesten tirsdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Fjorårets sesong av «Ex on the Beach» resulterte i flere romanser, men ingen av dem skulle vise seg å være spesielt langvarige. På premierefesten i fjor, som ble avholdt på Oslos beste vestkant, valgte et av parene å avsløre seg selv.

Adrian Sellevoll, som snart blir å se i både «Skal vi danse» og «Farmen kjendis», dukket opp sammen med Melina Johnsen, som for øvrig vant pris for årets deltaker på Gullruten i mai i år. Overfor Se og Hør bekreftet de to at de hadde funnet kjærligheten på Mauritius, men det skulle ikke vare lenge. Etter noen måneder gikk de to hver til sitt.

I dag har den andre sesongen av realitysuksessen premiere, og nye deltakere har fått sjansen til å vise om romantikken faktisk kan blomstre under så anspente realityforhold.

TREKANT: Allerede i første episode av «Ex on the beach» blir det hett når tre av deltakerne deler seng. Vis mer

Fant tonen etterpå

For et «Ex on the Beach»-par har det vist seg å fungere. Richard Liedholm (33) og Naima Al Maresse (21) kan i dag kalle seg kjærester. På premierefesten, som ble avholdt på taket på Steen & Strøm, dukket de opp hånd i hånd.

- Vi ble først sammen en stund etter innspillingen, faktisk. Vi var hver for oss, og ingen av oss tenkte vel at det skulle bli noe spesielt. Jeg så på henne som en venninne, og selv om vi var i samme omgangskrets, holdt vi på med forskjellige mennesker, sier Liedholm nå, et halvt år etter innspillingen.

Liedholm og Al Maresse tilbrakte tid på hver sin kant, men bestemte seg for å ta en prat om hvor landet egentlig lå. Det skal nevnes at de to, i tillegg til å ha en fremtid foran seg, også har ei fortid bak seg.

FULL KLAFF: Naima Al Maresse og Richard Liedholm er med i sesong to av «Ex on the Beach». Først da de kom hjem ble det full klaff. Foto: Privat
FULL KLAFF: Naima Al Maresse og Richard Liedholm er med i sesong to av «Ex on the Beach». Først da de kom hjem ble det full klaff. Foto: Privat Vis mer

I «Ex on the Beach» er det slik at deltakerne får inn sine tidligere flammer, kjærester og seksualpartnere. De to turtelduene, som altså er et par nå, har tidligere vært romantisk involvert. Det fungerte ikke da, og heller ikke på stranda i Mauritius.

Se og Hør kan ikke avsløre for mye av det som skjer i villaen, eller når Al Maresse kommer inn i programmet, men det er trygt å si at begge hadde hendene fulle under innspillingen i januar. Liedholm hopper blant annet til køys med en annen deltaker allerede i første episode.

Det livet fortsatte i Oslo, men en fuktig kveld på byen skulle endre alt.

- Vi pratet om hvorfor det ikke klaffet der inne, og fikk kanskje plutselig øynene opp for hverandre. Etter en fuktig kveld på byen, endte vi opp hjemme hos meg, og der ble det full klaff igjen, sier han, og fortsetter:

- Plutselig ble vi mer sjalu på hva den andre gjorde, og ville heller henge med hverandre. Da bestemte vi oss for å kjøre på. Dette var i starten av mars …

- Nei, det var i slutten av april, skyter 21-åringen inn fra bakgrunnen.

- Ja, det kan stemme. Rett før sommeren, i hvert fall. Vi har det veldig fint, sier Liedholm.

«EX ON THE BEACH»: Melina Johnsen, en av de største snakkisene fra sesong 1 av realityprogrammet «Ex on the beach», vurderer den nye sesongens deltakere. Vis mer

Ferieplaner

I sommer har paret vært mye i Tønsberg sammen, og har nytt sin første sommer som kjærester. Planen er å holde koken videre.

- Vi har lyst til å ta en tur til Miami sammen i høst. Vi er seriøse, og trives godt i hverandres selskap nå. Vi vil at det skal vare, og vi er på ingen måte den nye Melina og Adrian, flirer Liedholm.

Det kan derimot fort blir problematisk når alle opp- og nedturene de to gjennomgikk på Mauritius i januar dukker opp på skjermen. Begge var, som nevnt, involvert med andre under innspillingen.

SESONGSTART: Endelig er det klart for en ny sesong med «Ex on the beach», og med i årets sesong er også tidenes eldste «EOTB»-deltaker. Reporter: Ruben Pedersen/Thea Hope. Video: Thea Hope/Rød Løper. Vis mer

- Jeg henger meg svært sjelden opp i fortiden. Man kan ikke tenke på alle man har pult eller vært sammen med. Men det er også enkelt å si når mye av det ikke har blitt filmet. Jeg vet jo ikke alt som har skjedd der nede, og ting kan overraske, sier han, og fortsetter:

- I tillegg er det litt merkelig å se på nå. Jeg var ganske full under store deler av innspillingen, og det er litt som å se sin ukjente tvillingbror på tv. Jeg vet at jeg har vært en drittsekk der nede, og står for det, men det er mye som er «blurry», ler han.

Vil du holde deg oppdatert på «Ex on the Beach»? Meld deg inn i gruppa her!

LES OGSÅ: - Han er helt ugjenkjennelig