Rikke Isaksen:

Røper nye planer

Rikke Isaksen legger et kapittel bak seg.

FLYTTER: Rikke Isaksen skal flytte. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FLYTTER: Rikke Isaksen skal flytte. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige lørdag ble det klart at Rikke Isaksen (27), kjent fra blant annet «Ex on the Beach», var en av de fire kjendisene som ble tatt opp i Dag Otto Lauritzens jegerkompani, og dermed ble bærer av den oransje bereten.

27-åringen, som til vanlig jobber på en fiskebåt i nord, har imponert stort i denne vårens «Kompani Lauritzen», og i forrige uke kunne hun avsløre at ferden nå går sørover til hovedstaden.

Nå åpner hun seg ytterligere opp om flytteplanene og røper hva hun skal gjøre fremover.

OBS SPOILER - «KOMPANI LAURITZEN»: Deltakerne må klare seg et døgn alene i skogen, og det blir ikke lettere da de får utdelt dagens middag. Video: TV 2 Vis mer

- Ikke vært et tema

- Jeg har gått glipp av mye, forteller Isaksen om tiden på fiskebåten.

Hun er på båten når Se og Hør tar kontakt, og dekningen er så som så. Nå har hun jobbet der i to år, og legger ikke skjul på at hun trives svært godt.

- Målet mitt med fiskebåten var egentlig å tjene opp nok penger så jeg fikk egenkapital til å kjøpe egen leilighet. Men jeg trives ganske godt her, og tjener også ganske godt, så hvem vet - kanskje jeg fortsetter.

«Kompani»-finalisten har tidligere innrømmet overfor Se og Hør at kjæresten hennes også jobber der, og at det faktisk var der de møttes.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deltakerne må gjennom mange harde øvelser. Det setter sine spor på kroppen. Video: TV 2 Vis mer

Om kjæresten skal være med til Oslo, har de foreløpig ikke funnet ut av.

- Det har ikke vært et tema ennå. Jeg har vært så fokusert på å få mormor ned og innmeldt i ulike aktiviteter.

Det er nemlig ikke bare Isaksen som skal flytte fra nord. Hun tar med seg både søster, mor og mormor.

- Jeg har jo bodd i Oslo før, men da jeg begynte på båten ble det mer naturlig å flytte hjem igjen. Jeg har lenge hatt lyst til å flytte tilbake til Oslo og nå har jeg endelig fått overtalt familien, så nå legger vi nord bak oss. Drømmen min er at vi finner en svær villa hvor vi alle kan bo sammen, forklarer hun.

«KOMPANI LAURITZEN»: For en av deltakerne ble onsdagens øvelse litt for tøff. Video: TV2/Rød Løper. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Overveldende

Hva realityprofilen skal gjøre i Oslo har hun imidlertid ikke bestemt seg helt for, men mulighetene er likevel mange.

- Jeg har så jeg klarer meg, men jeg tror jeg kommer til å gå på veggen uten en jobb. Jeg kunne for eksempel søkt jobb i helse- og miljøtjenesten, hvor jeg har jobbet før, men jeg har også mottatt mange spennende tilbud etter «Kompani»-deltakelsen, sier hun kryptisk.

- Vil vi få se deg mer på TV-skjermen?

- Ja, det tror jeg. «71 grader nord» hadde vært artig.

Isaksen har som nevnt imponert stort i «Kompani Lauritzen», noe som også gjenspeiles i tilbakemeldingen fra seerne.

«KOMPANI LAURITZEN»: Flere av deltakerne faller om etter en ekstra krevende oppgave i onsdagens episode. Video: TV 2. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Jeg har fått masse, masse positivt, det har vært helt overveldende. Det som går igjen er at de er imponert og ikke hadde forventet det av meg. Jeg visste jeg hadde det i meg, men det er gøy at folk får se den siden av meg óg.

LES OGSÅ: Viste seg etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer