Rikke Isaksen:

Røper nye planer

Rikke Isaksen legger et kapittel bak seg.

FLYTTER: Rikke Isaksen skal flytte. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FLYTTER: Rikke Isaksen skal flytte. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige lørdag ble det klart at Rikke Isaksen (27), kjent fra blant annet «Ex on the Beach», var en av de fire kjendisene som ble tatt opp i Dag Otto Lauritzens jegerkompani, og dermed ble bærer av den oransje bereten.

27-åringen, som til vanlig jobber på en fiskebåt i nord, har imponert stort i denne vårens «Kompani Lauritzen», og i forrige uke kunne hun avsløre at ferden nå går sørover til hovedstaden.

Nå åpner hun seg ytterligere opp om flytteplanene og røper hva hun skal gjøre fremover.

- Ikke vært et tema

- Jeg har gått glipp av mye, forteller Isaksen om tiden på fiskebåten.

Hun er på båten når Se og Hør tar kontakt, og dekningen er så som så. Nå har hun jobbet der i to år, og legger ikke skjul på at hun trives svært godt.

- Målet mitt med fiskebåten var egentlig å tjene opp nok penger så jeg fikk egenkapital til å kjøpe egen leilighet. Men jeg trives ganske godt her, og tjener også ganske godt, så hvem vet - kanskje jeg fortsetter.

«Kompani»-finalisten har tidligere innrømmet overfor Se og Hør at kjæresten hennes også jobber der, og at det faktisk var der de møttes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer