Vegard Harm og Morten Hegseth:

Røper nye planer

Dette skal Vegard Harm og Morten Hegseth gjøre nå.

STJERNEDUO: Vegard Harm og Morten Hegseth har blitt en svært kjent duo gjennom blant annet podkasten «Harm & Hegseth». Foto: VG
STJERNEDUO: Vegard Harm og Morten Hegseth har blitt en svært kjent duo gjennom blant annet podkasten «Harm & Hegseth». Foto: VG Vis mer
Publisert

På tampen av fjoråret ble det kjent av TV-profilene Vegard Harm (25) og Morten Hegseth (36) slutter i «Panelet» for godt. Da hadde de diskutert ukas snakkiser innen kjendis- og underholdningsverden i nesten åtte år, og bli store profiler hos VGTV.

Duoen har også podkasten «Harm & Hegseth» sammen. Flere har imidlertid lurt på hva de skal gjøre etter «Panelet», og søndag morgen ble det kjent:

De skal få sitt eget talkshow på VGTV, som vil gå under samme navn som podkasten. Premiere er allerede kommende fredag.

TYV: Vegard Harm er gjest på «Kåss til Kvelds» der forteller han om da daten stjal mobiltelefonen hans. Video: NRK Vis mer

Satte ned foten

- Det blir både skummelt og gøy, men vi gleder oss veldig, forteller Hegseth til Se og Hør, mens Harm legger til:

- Jeg er så spent. For en drøm! Det er helt fantastisk - jeg er «hyped».

Hegseth sier at han ofte får høre at talkshow-formatet er dødt, men han har likevel tro på at dette skal bli bra.

- Jeg tror nøkkelen er å ikke fungere som en forlengelse av kjendisenes Instagram, men heller vise en ny side av dem. Man må snakke om noe som ikke er ihjelsnakket før. Jeg har skikkelig troen jeg.

DATING: Vegard Harm letter på sløret om hvordan det går med datinglivet. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

I programmet skal Hegseth fungere som programleder, mens Harm blir en slags fast hovedgjest.

- Vegard er så diva så han nekter å være programleder, så han er hovedgjest og skal spille på deres lag mot meg - sånn som ellers i livet, ler 36-åringen.

Harm kan bekrefte at programlederrollen ikke er noe for ham.

- Jeg nektet å være sidekick. Da satte jeg ned foten og sa «hold på hatten folkens, ikke faen om jeg er det. Greit, jeg kan gå med på et kompromiss: Jeg skal være hovedgjest hver jævla sending». Jeg er veldig god på det og når man finner ting man er god på må man holde seg der, forklarer Harm.

GJEV PRIS: Morten Hegseth og Vegard Harm vant den gjeve publikumsprisen under Gullruten. Video: Rød Løper Vis mer

- Stjernelag

- Hva kan seerne forvente seg fra «Harm og Hegseth»?

- Jeg tenker det skal være et mer «effektivt» talkshow. Det er veldig klisjé å si men vi skal stille spørsmålene andre ikke tør. Målet er å tørre å gi dit hvor man vanligvis setter en stopper i andre show. Vi skal prøve å lage en slags stemning hvor unge småbarnsforeldre kan sette seg ned å se med et glass rødvin, etter de har lagt barna, forteller Hegseth, og legger til:

- Det blir et litt mer «punkete» talkshow. Jeg håper vi tilbyr noe helt unikt som ingen har sett før.

Harm på sin side trekker fram gjestene.

- Jeg er så glad for at folk vil være med. Vi har jo allerede et stjernelag med folk som er med. Jeg føler at vi tar gjester fra det vide og det brede. Det er ikke bare realitydeltakere, men også andre vi er interesserte i. Det blir en god miks.

BAKSNAKKER: I Kaserneliv på TV 2 Sumo lar Morten Hegseth seg irritere over en annen deltaker. Video: Rød Løper / TV 2 Sumo Vis mer

- Blir kjempenervøs

Programlederen forteller at han ikke er redd for å gå inn i ubehagelige samtaler, og at man ikke skal se bort fra at det også blir en del samfunnsaktuelle tema.

- Jeg skal ta litt tilbake Otto Jespersens klikkorama på offentligheten. Jeg skrev en del kronikker før, men for å si det sånn: det skal jeg ikke gjøre nå - det skal komme fram i talkshowet, lover han.

En som ikke er så fornøyd med det, er hovedgjesten.

- Dette merker jeg at jeg må øve meg på. Nå skal han begynne å mene ting hver uke, da må jeg trekke pusten dypt. Jeg blir kjempenervøs. Men jeg skal bli mer voksen, det er på tide, innrømmer Harm.

LES OGSÅ: På sykehus etter Monsen-tur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer