Ellen Pompeo:

Røper nye fremtidsplaner

Skuespilleren avslører at Dr. Meredith Grey trolig blir hennes siste rolle.

SLUTTER: Ellen Pompeo avslører at hun trolig slutter som skuespiller etter at hun er ferdig i rollen som Meredith Grey. Foto: AFF-USA / Shutterstock / NTB
SLUTTER: Ellen Pompeo avslører at hun trolig slutter som skuespiller etter at hun er ferdig i rollen som Meredith Grey. Foto: AFF-USA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede gått 16 år siden vi først fikk møte Ellen Pompeo (51) i rollen som Meredith Grey i den svært populære sykehusserien «Grey's Anatomy».

Rollen er hennes første store, og før den tid har vi bare sett henne i mindre gjesteroller i filmer som «Catch Me If You Can» og «Daredevil». Hun har også hatt en liten gjesterolle i suksesserien «Friends».

Siden den gang har hun vunnet en rekke priser for rollen som den unge turnuslegen. Nå avslører hun imidlertid at det trolig kan bli hennes siste rolle.

HOUSE OF GUCCI: Store navn som Lady Gaga, Adam Driver og Jared Leto spiller i den nye serien «House of Gucci». Video/«House of Gucci» Official Trailer. Vis mer

- Ikke veldig gira

Det er i et nytt intervju i podkasten Ladies First with Laura Brown, gjengitt at People, at 51-åringen kan avsløre at hun ikke har noe imot å henge fra seg skuespillerhatten når «Grey's Anatomy» når slutten.

- Jeg sier ikke at jeg aldri skal spille i noe igjen, det kan godt være jeg gjør det, men jeg er ikke veldig gira på å fortsette skuespillerkarrieren min, sier hun.

Videre forteller Pompeo at til tross for at hun ikke har hatt så veldig mange ulike roller, så føler hun seg ferdig med yrket.

- Jeg har gjort det. Jeg har sittet i trailere, reist rundt, vært på innspilling i Atlanta, vært på innspilling i Vancouver. Jeg har ikke noe ønske om å sitte i trailere klokken elleve på natten og vente med å spille inn scener, eller ha assistenter som banker på døren og forteller meg når jeg kan spise lunsj. Du vet, det er for de yngre. Det er for ungdommen, sier hun videre.

NY SESONG: Hele Norges «Rådebank» har akkurat startet innspilling av sesong tre av suksesserien. Men hvem er egentlig hovedpersonen denne gang? Vi har prøvd å få skuespillerne til å svare. Reporter: Jonas Hammer/ Thea Hope. Video: Dennis Appelong. Vis mer

«Søppel»

Det er ingen hemmelighet at flere ivrige seere av «Grey's Anatomy», som nettopp har hatt sin 17. sesong, frykter at det nærmer seg slutten for legene på Grey Sloan Memorial Hospital.

Det er allerede bekreftet en 18. sesong av serien, men seerne har hatt svært blandede reaksjoner på sesongen som nylig har rullet over skjermen.

Mens noen mener sesongen var knallbra, mener andre at den ikke levde opp til forventningene. En seer var tydelig i sin misnøye på Twitter:

«Jeg antar at jeg er et romvesen, for denne sesongen var søppel. Jeg elsker showet, men ikke denne sesongen», lød den nådeløse kritikken.

NERVØS: Skuespiller og rapper, Jon Ranes, har akkurat sagt hasta la vista til videregående, er aktuell med ny musikk & rappet opp sesong 2 av suksesserien «Pørni». Reporter: Thea Hope. Video: Jenny Aas/ Rød Løper Vis mer

Den nådde også Pompeo, som valgte å svare på samme plattform.

«Helt i orden! 17. sesonger kan ikke gjøre alle til lags hele tiden. Det er definitivt ikke lett å holde det gående og å holde det bra. Jeg forstår det. Takk for at du sa på uansett. Og takk for tilbakemeldingen, det betyr noe. Sender deg kjærlighet», lød svaret fra 51-åringen.

Kvinnen bak serien, Shonda Rhimes (51), har tidligere uttalt at serien ikke vil slutte før Pompeo ønsker å gi seg.

LES OGSÅ: Fansen i sorg etter dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer