«Sommerhytta»:

Røper nye detaljer

På TV bygger de hytte - men det skjedde flere ting i kulissene.

KJEMPER OM DRØMMEHYTTA: Eli Rebekka Haugen og Benjamin Martinsen er blant de som er med i hyttebyggekonkurransen på TV 2. Foto: Privat
KJEMPER OM DRØMMEHYTTA: Eli Rebekka Haugen og Benjamin Martinsen er blant de som er med i hyttebyggekonkurransen på TV 2. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det populære TV 2-programmet «Sommerhytta» har tatt Norge med storm, og fra mandag til torsdag følger mange spent med for å se hvilket av de fire deltakerparene som stikker av med ukas gullhammer - og hvem som til slutt vinner hele hytta.

Forrige uke fikk seerne fått være vitne til at de åtte hyttebyggerne får bryne seg på utekjøkken og steinbed, og de neste ukene er det enda flere utfordringer som står for tur.

Hektisk timeplan

Både det faktum at det skal bygges en hytte - og det med et TV-team på slep, og at de skal bryne seg på flere ting de aldri har gjort før, tilsier at deltakerne har nok å henge fingrene igjennom innspillingsperioden.

Akkurat det kan Benjamin Martinsen (25) og Eli Rebekka Haugen (24) signere på.

- Jeg har aldri hatt en så strukturert hverdag før, ler Haugen.

Hun sikter til at timeplanene allerede var lagt opp for dem, og hvordan produksjonen tilrettela for at de skulle rekke alt som sto på planen, det være seg bygging, konkurranser eller sync.

- Vi trodde jo at vi hadde god tid på oss, så jeg skjønner at noen seere tenker «Herregud, klarer de ikke bli ferdig på en uke». Men det er jo ikke en uke vi har i det hele tatt, selv om det er mandag til fredag. Det er kanskje til sammen to-tre fulle arbeidsdager, sier hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.