Isak Dreyer:

Røper nye detaljer om skandalen

- Bestemte meg for å grave ned varene hver for seg.

SMUGLESKANDALE: I sin nye bok åpner Isak Dreyer seg ytterligere om smuglingen på «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2
SMUGLESKANDALE: I sin nye bok åpner Isak Dreyer seg ytterligere om smuglingen på «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Farmen kjendis» har bydd på noen av de største kjendissnakkisene hittil i år. Romansen mellom Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) har vært på «alles» lepper, og den mye omtalte fylleskandalen har heller ikke gått under radaren.

Noen av deltakerne, med Isachsen og Dreyer i front, skal ha stått bak smuglingen av store mengder mat og alkohol inn på «Farmen»-gården.

Nå åpner Dreyer ytterligere opp om episoden i sin nye bok, «Isak - en hardbarka jævel», som er skrevet i samarbeid med journalist Synnøve Sundby Fallmyr.

Faksimile: Bonnier Norsk Forlag
Faksimile: Bonnier Norsk Forlag Vis mer

Avtalte skjulested

«Uten klokke opplevde vi tiden annerledes inne på gården. Det ble lange dager med mye arbeid, uten overflod av mat. Og siden TV 2 hadde satt sammen en gjeng som liker sprell og drama, tok det ikke lang tid før det ble snakket om å få ting til å skje. Ting som brøt med spillereglene og som tidligere «Farmen»-deltakere hadde fått til».

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Slik innleder Dreyer smugler-seansen i boken. Han skriver at det var noen som blant annet prøvde å bestikke kamerafolkene, men uten hell. Han trengte mer spenning, og da han en kveld plutselig hørte en motorsykkel var han ikke vond å be.

Omtrent halvveis i oppholdet tok han årene fatt og rodde over vannet, løp gjennom skogen til han fant en grusvei, og fulgte deretter grusveien helt til han kom til en asfaltert vei. Det var der han møtte det unge paret som skulle hjelpe han med smuglingen, står det i boken.

Sammen med Isachsen ble de enige om en pris, som var betraktelig høyere enn det Dreyer foreslo selv, og avtalte et skjulested hvor varene skulle leveres.

To dager senere lå det en bananeske full av godsaker og ventet på Dreyer.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

- Rene militæroperasjonen

Selv om varene var trygt levert til gjemmestedet, gjensto likevel en viktig del av smuglingen.

«Operasjonen var likevel bare halvveis, for nå gjaldt det å smugle godset tilbake og inn på gården. Der skulle det deles med resten av det intetanende fellesskapet. Jeg bestemte meg for å grave ned varene hver for seg slik at vi ikke mistet alt dersom jeg skulle bli oppdaget av kamerafolk, andre deltakere eller vakter. Dette endte med å bli rene militæroperasjonen - det hadde vært enklere å stjele en stridsvogn fra Forsvaret», fleiper han i boken.

Se og Hør har vært i kontakt med Isak Dreyer, som opplyser om at han ikke har noen kommentar til saken.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Da Dreyer og Heine Totland gjestet «God kveld Norge» i januar, hvor meddeltakerne Isachsen og Niklas Baarli er programledere, ble det snakk om den berømte smuglerskandalen.

Da fortalte de derimot at Totland var med på roturen over vannet, da han og Dreyer plutselig oppdaget et ungt kjærestepar. I boken fremstår det som at dette var noe sistnevnte gjorde alene.

Regningen var det Isachsen som skal ha tatt, og den havnet på over 30 000 kroner. Eksakt hvor mye de smuglet for ville hun imidlertid ikke innrømme.

LES OGSÅ: Tone Damli: - Håper folk ser at dette er fake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer