Isak Dreyer:

Røper nye detaljer om skandalen

- Bestemte meg for å grave ned varene hver for seg.

SMUGLESKANDALE: I sin nye bok åpner Isak Dreyer seg ytterligere om smuglingen på «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2
SMUGLESKANDALE: I sin nye bok åpner Isak Dreyer seg ytterligere om smuglingen på «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Farmen kjendis» har bydd på noen av de største kjendissnakkisene hittil i år. Romansen mellom Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) har vært på «alles» lepper, og den mye omtalte fylleskandalen har heller ikke gått under radaren.

Noen av deltakerne, med Isachsen og Dreyer i front, skal ha stått bak smuglingen av store mengder mat og alkohol inn på «Farmen»-gården.

Nå åpner Dreyer ytterligere opp om episoden i sin nye bok, «Isak - en hardbarka jævel», som er skrevet i samarbeid med journalist Synnøve Sundby Fallmyr.

Avtalte skjulested

«Uten klokke opplevde vi tiden annerledes inne på gården. Det ble lange dager med mye arbeid, uten overflod av mat. Og siden TV 2 hadde satt sammen en gjeng som liker sprell og drama, tok det ikke lang tid før det ble snakket om å få ting til å skje. Ting som brøt med spillereglene og som tidligere «Farmen»-deltakere hadde fått til».

Slik innleder Dreyer smugler-seansen i boken. Han skriver at det var noen som blant annet prøvde å bestikke kamerafolkene, men uten hell. Han trengte mer spenning, og da han en kveld plutselig hørte en motorsykkel var han ikke vond å be.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer