Sofie Karlstad:

Røper nye detaljer om kjæresten

Slik traff influenseren sin nye flamme.

LYKKELIG: Influenser Sofie Karlstad er tilsynelatende svært fornøyd med sitt nye forhold. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

LYKKELIG: Influenser Sofie Karlstad er tilsynelatende svært fornøyd med sitt nye forhold. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Vis mer
Publisert

I starten av 2021 kom nyheten om at det var slutt mellom influenser Sofie Karlstad (25) og Broiler-profil Mikkel Christiansen (30). I august i år ble det imidlertid kjent at Karlstad hadde en ny flamme.

25-åringen, som blir å se i neste sesong av «Farmen kjendis», bekreftet dette i podkasten «Gjennom glitter og gråstein».

Møttes på trening

- Personlig har jeg postet litt bilder her og der, for jeg vil at folk skal vite at han er min, sa Karlstad i podkasten.

Identiteten til Karlstads nye romanse har så langt blitt holdt skjult, men nå røper hun nye detaljer om hvordan de to møttes. Det gjør hun i en spørsmålsrunde på Instagram-story.

- VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarte på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

«Litt gøy, men vi har egentlig møttes ofte uten at jeg har skjønt at han var en og samme fyr», skriver Karlstad på Instagram-story, etter å ha fått spørsmål fra en følger om hvordan hun traff typen.

Utviklet seg

«Men som alle andre jeg datet møttes vi sånn ordentlig på sats, støgg og jævlig», fortsetter hun.

Deretter skal influenseren ha møtt den mystiske mannen på byen, og endt opp med å danse med ham. Hun begynte da å tenke på hvor hun hadde ham fra, samtidig som hun antok at han var en såkalt «fuckboy».

DELTE HISTORIEN: Sofie Karlstad fortalte følgerne på Instagram hvordan hun traff sin nåværende kjæreste.
DELTE HISTORIEN: Sofie Karlstad fortalte følgerne på Instagram hvordan hun traff sin nåværende kjæreste. Vis mer

«Og en gang på en håndduk på Tjuvholmen satt de og ventet til jeg var ferdig på trening. Da kom kompisen og ba meg på date», forteller Karlstad videre.

25-åringen kan imidlertid avsløre at hun ikke dro på daten.

Etter det skal det som nå er kjæresten ha smilt til henne på trening, hvorpå hun sendte ham en melding om fest - og derfra utviklet romansen seg.

REALITY AWARDS: Vi snakker med kjendisene på den røde løperen. Video: Rød Løper. Vis mer

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Sofie Karlstad for å få en kommentar til saken, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Åpen om utfordringene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer