«Grenseløst forelsket»-paret AnneMa og Dündar:

Røper nye detaljer om forholdet

- Var den mest naturlige ting i hele verden.

FORELSKET: Anne Marit Yuvali og 33 år yngre Dündar falt for hverandre. Foto: Discovery +
FORELSKET: Anne Marit Yuvali og 33 år yngre Dündar falt for hverandre. Foto: Discovery + Vis mer
Publisert

I Discovery +-serien «Grenseløst forelsket» blir seerne kjent med Anne Marit Yuvali (62), bedre kjent som «AnneMa», og hennes 33 år yngre mann, tyrkiske Dündar.

Det er flere som har engasjert seg i forholdet, og Yuvali har tidligere fortalt overfor Se og Hør at hun møter en rekke fordommer på grunn av forholdet med 28-åringen.

Nå deler hun ytterligere detaljer om forholdet i podkasten «G-punktet».

I podkasten, ledet av Iselin Guttormsen (35), forteller Yuvali blant annet om den første seksuelle opplevelsen mellom dem. Da hadde hun nettopp reist til Tyrkia for å gifte seg med Dündar.

- Når du har ventet i ti måneder, og endelig får lov til å være fysisk sammen, var det den mest naturlige ting i hele verden, slår hun fast.

I et intervju med KK har Yuvali innrømmet at hun har fått spørsmål om Dündar er god i sengen.

– Spør man om sånt? Jeg ville ikke ha giftet meg med ham hvis han ikke var god i senga, det er det vel ingen som gjør, svarte hun da.

Alder ingen hindring

Yuvali er åpen om at forholdet med sin 28 årige mann fører med seg spekulasjoner fra fremmede, og det stilles spørsmål om både aldersforskjell, religion og grunnleggende verdier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer