Kim Kardashian West:

Røper nye detaljer om den omtalte sextapen

- Jeg var ruset.

LETTER PÅ SLØRET: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians» avslører Kim Kardashian West nye detaljer rundt videoen som gjorde henne berømt. Foto: NTB Scanpix
LETTER PÅ SLØRET: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians» avslører Kim Kardashian West nye detaljer rundt videoen som gjorde henne berømt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utenom å ha en svært berømt advokat som far, var Kim Kardashian West (38) så godt som totalt ukjent før den mye omtalte sexvideoen ble lekket i 2007.

Nærmest over natten gikk den da 26 år gamle Kardashian fra å være kjent som garderobeassistenten til tabloidyndlingen Paris Hilton, til å havne på «alles» lepper. Ifølge Huffington Post, ble videoen tidenes mest sette sextape - og Kardashian klatret sakte, men sikkert opp på berømmelsesbarometeret.

Var høy

Samme år hadde «Keeping Up with the Kardashians» premiere, og siden den gang har 38-åringen blitt en av verdens mest omtalte kvinner.

I den ferske episoden av realityserien avslører hun nå nye, sjokkerende detaljer rundt den intime videoen som forandret livet hennes - og forteller at det ikke bare dreide seg om samleie med ekskjæresten, Ray J.

I en samtale med lillesøsteren Kendall Jenner (23) og søsteren Kourtney Kardashians (39) ekskjæreste, Scott Disick (35), forteller hun nemlig at det hele begynte med at hun var høy - noe som også ble bakgrunn for et annet valg i stjernens liv, ifølge People.

Saken fortsetter under bildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer