Kim Kardashian West:

Røper nye detaljer om den omtalte sextapen

- Jeg var ruset.

LETTER PÅ SLØRET: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians» avslører Kim Kardashian West nye detaljer rundt videoen som gjorde henne berømt. Foto: NTB Scanpix
LETTER PÅ SLØRET: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians» avslører Kim Kardashian West nye detaljer rundt videoen som gjorde henne berømt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utenom å ha en svært berømt advokat som far, var Kim Kardashian West (38) så godt som totalt ukjent før den mye omtalte sexvideoen ble lekket i 2007.

Nærmest over natten gikk den da 26 år gamle Kardashian fra å være kjent som garderobeassistenten til tabloidyndlingen Paris Hilton, til å havne på «alles» lepper. Ifølge Huffington Post, ble videoen tidenes mest sette sextape - og Kardashian klatret sakte, men sikkert opp på berømmelsesbarometeret.

Var høy

Samme år hadde «Keeping Up with the Kardashians» premiere, og siden den gang har 38-åringen blitt en av verdens mest omtalte kvinner.

I den ferske episoden av realityserien avslører hun nå nye, sjokkerende detaljer rundt den intime videoen som forandret livet hennes - og forteller at det ikke bare dreide seg om samleie med ekskjæresten, Ray J.

I en samtale med lillesøsteren Kendall Jenner (23) og søsteren Kourtney Kardashians (39) ekskjæreste, Scott Disick (35), forteller hun nemlig at det hele begynte med at hun var høy - noe som også ble bakgrunn for et annet valg i stjernens liv, ifølge People.

Saken fortsetter under bildene.

LYKKELIG GIFT: Kim Kardashian West og Kanye West giftet seg i 2014. Sammen har de døtrene North og Chicago og sønnen Saint. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG GIFT: Kim Kardashian West og Kanye West giftet seg i 2014. Sammen har de døtrene North og Chicago og sønnen Saint. Foto: NTB scanpix Vis mer
TRE EKTESKAP: Kim har tidligere også vært gift med basketballspilleren Kris Humphries. Paret var gift i 72 dager. Foto: NTB Scanpix
TRE EKTESKAP: Kim har tidligere også vært gift med basketballspilleren Kris Humphries. Paret var gift i 72 dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian West har langt ifra hatt et lett kjærlighetsliv - riktignok fram til hun giftet seg med Kanye West (41) i 2014.

I 2000 giftet hun seg for første gang, den gang med musikkprodusenten Damon Thomas - dette skal også være første gang realitystjernen prøvde narkotika.

Under praten med Jenner og Disick forteller hun nemlig at da hun prøvde ecstasy for første gang, endte det med giftermål mellom henne og Thomas.

- Jeg prøvde ecstasy en gang, og da ble jeg gift, forteller hun.

38-åringen legger ikke skjul på at hun prøvde stoffet en gang til.

- Jeg gjorde det igjen, og da lagde jeg sexvideoen. Alt som ikke var bra, skjedde, fortsetter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Realitystjernen, som ved flere anledninger har påpekt at hun ikke liker å feste, innrømmer at hun var annerledes som yngre.

- Jeg er ikke sånn lenger, sier hun.

Både lillesøsteren og Disick blir svært sjokkerte over 38-åringens innrømmelser, men Kim legger til følgende etter at Disick spør om hun virkelig var høy på ecstasy da hun lagde videoen:

- Absolutt. Alle vet det. Altså, kjeven min skalv hele tiden.

- Hvem lekket videoen?

Da første episode av «Keeping Up with the Kardashians» gikk på lufta i 2007, var videolekkasjen et uunngåelig tema.

- Kardashian-familien var ikke spesielt kjente da programmet hadde premiere. Sextapen hadde på forhånd gitt folk noe å snakke om, og ga Kardashian-medlemmene noe å snakke om på tv, har KK-redaktør Ingeborg Heldal tidligere uttalt til Se og Hør.

RØPET DETALJER: I en samtale med lillesøsteren Kendall Jenner avslørte Kim Kardashian West nye detaljer om den intime videoen. Foto: NTB sanpix
RØPET DETALJER: I en samtale med lillesøsteren Kendall Jenner avslørte Kim Kardashian West nye detaljer om den intime videoen. Foto: NTB sanpix Vis mer

Ti år senere var spørsmålene rundt den famøse sengevideoen, som har det passende navnet «Kim Kardashian, Superstar», fortsatt mange.

Var det Kris Jenner (63), Kim Kardashians mor og manager, som sørget for at de intime soveromsopptakene ble tilgjengelig for hvermannsen? Eller havnet de rett og slett bare i feil hender? Hvem var det i så fall som egentlig lekket videoen? Og hvorfor eksisterer sextapen i det hele tatt?

Saken fortsetter under.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

Kim Kardashian gikk rettens vei mot Vivid Entertainment etter sexskandalen, men kampen ble kortvarig. For da pornoselskapet bladde opp fem millioner dollar, som et slags plaster på såret, ble søksmålet droppet.

I dag sitter Vivid Entertainment fortsatt på rettighetene til «Kim Kardashian, Superstar», og presenterer egen nettside som «Home of the Kim Kardashian Sex Tape».

LES OGSÅ: - De snakker ikke sammen lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer