Katy Perry:

Røper nye detaljer om datteren

Stjerneparet fikk sitt første barn sammen i 2020.

STJERNEPAR: Katy Perry og Orlando Bloom ble et par siden 2016. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB
STJERNEPAR: Katy Perry og Orlando Bloom ble et par siden 2016. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Artist Katy Perry (37) og skuespiller Orlando Bloom (45) har vært et av Hollywoods hotteste stjernepar siden 2016.

På selveste valentinsdagen i 2019, gikk Bloom ned på et kne og fridde til kjæresten. Året etter røpet artisten at hun var gravid i en musikkvideo til låten «Never Worn White», der hun sang med en struttende babymage.

- Jeg gleder meg. Vi gleder oss og er lykkelige, og dette er antakelig det lengste jeg har holdt på en hemmelighet. Og jeg liker å fortelle dere alt, men jeg visste at jeg ville fortelle dere det på den beste måten - som er gjennom musikk. For det er måten jeg snakker med dere på, fortalte hun i ettertid på Instagram, ifølge E! News.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

I august 2020 kom parets datter Daisy Dove Bloom (1) til verden.

Den lille familien ser tilsynelatende lykkelige ut, og under et intervju med E! News avslører sangeren om vi kan forvente en familieforøkelse i Perry/Bloom-familien.

FORELDRE TIL DAISY: I 2020 ble parets datter Daisy født. Foto: GHOST / Shutterstock / NTB
FORELDRE TIL DAISY: I 2020 ble parets datter Daisy født. Foto: GHOST / Shutterstock / NTB Vis mer

Deler ferieminne

Overfor kjendisnettstedet forteller Perry at det ikke er noen baby nummer to i magen.

- Jeg er i Vegas og jeg kan ikke gjøre det showet med noe i magen. Spesielt ikke et menneske, forklarer Perry, som er aktuell med showet «Play» i Las Vegas, som startet i desember i fjor og varer frem til august.

Dermed ser det ikke ut til at det kommer en liten Katy eller Orlando i løpet av den tid. Selv om fansen ikke kommer til å se en ny baby fra stjerneparet med det første, kan «California Gurls»-sangeren glede fansen med søte detaljer om datteren.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

- Hun løper, hun sier: «Jeg elsker deg», hun fargelegger og hun har musefletter, forteller hun om Daisy, og deler et hyggelig minne fra den lille jentas første tur til Hawaii.

Under en frokost der barn fikk møte ulike karakterer, fikk lille Daisy møte selveste Mikke Mus.

- Daisy så Mikke og hun trodde at Mikke var en ku, så hun rautet til Mikke. Hun sa: «Mø, mø».

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestua i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Gjenforent etter brudd

Parets datter kom til verden fire og et halvt år etter at de fant kjærligheten. Paret begynte som nevnt å date i 2016, men gjorde det slutt i mars året etter. I februar 2018 fant de tilbake til hverandre etter at det hadde florert rykter om en gjenforening.

Ifølge en kilde til US Weekly opplevde paret å komme enda nærmere hverandre etter at de ble foreldre.

- Orlando har gjort Daisy til sin førsteprioritet og kuttet ned på mye av arbeidstiden for å være hjemme i feriene, fortalte kilden.

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

- Orlando er så glad for å bli far igjen. Han mater babyen mye om natten og hjelper til med hva enn han kan, la kilden til.

Fra før av har Bloom sønnen Flynn (11) med ekskona Miranda Kerr (39).

LES OGSÅ: - Kan aldri tilfredsstille alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer