Stian Thorbjørnsen:

Røper ny tatovering: - Nå har det toget gått

Stian «Staysman» Thorbjørnsen lover «Farmen»-blekk.

FYLLER OPP: Stian «Staysman» Thorbjørnsen har gjort det til en rutine å forevige egne opplevelser i blekk - på sin egen kropp. Her under innspillingen av «Skal vi danse». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FYLLER OPP: Stian «Staysman» Thorbjørnsen har gjort det til en rutine å forevige egne opplevelser i blekk - på sin egen kropp. Her under innspillingen av «Skal vi danse». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

FINNSVIKA: - Jeg må nesten tatovere «Farmen»-logoen. Nå har det toget gått, for å si det sånn, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35).

Forrige uke ble det kjent at han er blant deltakerne i den kommende sesongen av «Farmen kjendis», som spilles inn i disse dager.

Og tradisjonen tro, slik østfoldingen nærmest har gjort til en rutine, skal alle begivenheter, også i form av tv-deltakelser, foreviges i blekk.

KLAR FOR GÅRDSREALITY: Stian Thorbjørnsen tar fatt på sitt fjerde realityprogram i «Farmen Kjendis». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLAR FOR GÅRDSREALITY: Stian Thorbjørnsen tar fatt på sitt fjerde realityprogram i «Farmen Kjendis». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Stor samling

Stian har som kjent tatovert sin egen sangtekstlinje «20 kilo ekstra» på magen, fra låta «Bleik og sur».

Uttrykket har senere fått selskap av logoen til Melodi Grand Prix, etter deltakelsen med musikkmakker Lasse «Lazz» Jensen, logoen til «Skal vi danse» og «Beat for beat». Blant annet.

- I tillegg er det et subtilt hint fra «Paradise Hotel» her, sier 35-åringen, og peker på brystet sitt.

- Kommer samlingen noen gang til å bli komplett?

- Det er vanskelig å svare på, men nå har jeg så mange tatoveringer uansett, så det skader ikke å ha et par til.

Og som 35-åringen selv påpeker, begynner det å bli trangt om plassen på framsiden. Så hvor skal «Farmen»-tatoveringen plasseres? På ryggen?

- Nei, der har jeg en svær propell. Vi får se når jeg er tilbake i 2017, sier han.

RASTE NED I VEKT: Stian «Staysman» Thorbjørnsen vurderte å endre tatoveringen sin etter «Skal vi danse».Vis mer Vis mer

- Utelukkende terapi

«Farmen kjendis» blir Staysmans fjerde realityprogram.

- Jeg begynner å bli en erfaren realitydeltaker nå. Egentlig skulle jeg pensjonere meg fra dette, men da jeg meldte meg på «vanlige» «Farmen», som en liten spøk, var det gjort. Og dette er noe jeg faktisk har drømt å være med på.

Til tross for at 35-åringen entret rampelyset gjennom «Paradise Hotel» i 2012, har han fått langt flere bein å stå på, som artist i partyduoen Staysmann og Lazz.

- Staysmann og Lazz-butikken ruller og går, og jeg har alltid drømt om å kunne leve av musikk. «Farmen» er utelukkende terapi for meg. Det er en slags virkelighetsflukt, i positiv forstand - en mulighet til å distansere seg fra 2017 og leve i en fantasiverden. Jeg digger det, sier Stian.

I fjor høst lanserte 35-åringen en selvbiografi med det passende navnet «How to become a norsk superkjendis», der han forteller om den store musikerdrømmen - og den lange veien til målet.

Og Staysman har, ikke overraskende nok, gjort plass til et av bokas terningkast på armen.

LES OGSÅ: Nå er Stian «Staysman» gift.

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Her viser han fram de få tingene han får ha med seg hundre år tilbake i tid. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer