Stian Thorbjørnsen:

Røper ny programlederjobb

Hopper over til TV 2 fra NRK.

NYE MAKKERE: Katrine Moholt og Stian Thorbjørnsen blir å se sammen på TV 2 til sommeren. Foto: TV 2
NYE MAKKERE: Katrine Moholt og Stian Thorbjørnsen blir å se sammen på TV 2 til sommeren. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Stian «Staysman» Torbjørnsen (37) blir ny fast programleder for «Allsang på grensen» sammen med Katrine Moholt (45), melder TV 2 i en pressemelding.

Tidligere i dag kom meldingen om at NRK avslutter programmet «10 på topp», som Thorbjørnsen ledet.

Det gikk ikke mange timene før artistens nye sommerjobb var offentliggjort.

Thorbjørnsen sier til Dagbladet at da han ble kjent med at «10 på topp» skulle av skjermen, planla han i utgangspunktet bare å turnere med bandet sitt, Staysman & Lazz.

- Men så tenkte jeg at «Allsang på grensen» er et sinnsykt fint program, som jeg har vært glad i i alle år. Skulle jeg jobbe videre med TV, sto det øverst på lista. Så jeg la ut noen følinger, og TV 2 slo til. Det er jeg glad for, sier han.

MUSIKKDEBUT: Petter Pilgaard debuterer som artist sammen med Staysman i sommerlåta «Tar en tredagers (Flaskepost)». Låta kan også høres her: https://open.spotify.com/album/62DX4yfNVjgQo7KrxLjabS Vis mer

Vært med tidligere

Thorbjørnsen sier at han har vært fan av programmet i mange år. Han har tidligere vært med både som gjest og gjesteprogramleder.

- Jeg har vel vært med nesten hver sommer siden 2014, og har vært glad i Allsang-familien hele veien, forteller han.

Katrine Moholt faste leder kjenner Thorbjørnsen blant annet fra da de begge deltok i «Skal vi danse» i 2015.

- Vi har «kongekjemi», så jeg gleder meg til å jobbe med henne. Nå blir det enda mer av den gode allsangstemninga. Jeg er veldig glad i formatet. Konsertene mine består jo stort sett av allsang.

Wenche Myhre intervjues på "Allsang på grensen" om livet som artist og om turne med kjæresten og musikkollegaen. Vis mer

Lever og ånder for allsang

Katrine Moholt er et kjent fjes på TV-skjermen om sommeren i «Allsang på Grensen», sammen med artister fra inn- og utland og en ny gjesteprogramleder hver uke.

- Jeg har den fineste sommerjobben. Jeg lever og ånder for «Allsang på Grensen», og har gjort det i 13 år på rad. Vi har allerede hatt publikumsrekorder i år, og har utrolig nok hatt fint vær nesten hver eneste uke, hvert eneste år, sa hun til Dagbladet i fjor.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

Artistene Mikkel Christiansen og Simen Auke i "DJ Broiler" opptrer på TV2-programmet "Allsang på grensen" sammen med Freddy Kalas. Vis mer

LES OGSÅ: Reddet mann for å drukne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer