«Paradise Hotel»- Ida:

Røper ny kjæreste

Realitydeltakeren deler den hyggelige nyheten på Instagram.

AVSLØRER: «Paradise Hotel»-deltaker Ida Johansen Aaserud røper at hun har fått seg kjæreste. Foto: Roy Darvik/TV3
AVSLØRER: «Paradise Hotel»-deltaker Ida Johansen Aaserud røper at hun har fått seg kjæreste. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer
Publisert

Det har nå gått en god stund siden innspillingen av realityprogrammet «Paradise Hotel». Vinnerne er kåret og deltakerne har for lengst returnert til sin normale hverdag.

En av deltakerne som var med i den nylige sesongen var Ida Johansen Aaserud (21).

LURING: «Paradise Hotel»-vinner Yasmine San Miguel lurte «alle», inkludert pressen, da hun sa at hun hadde ombestemt seg om å dele premiepengene. Video: YouTube / Rød Løper Vis mer

Da Se og Hør møtte henne under innspillingen kunne hun avsløre at drømmemannen var høy, solbrun og en som tar godt vare på utseendet sitt.

Dette kan nå se ut til å ha gått i oppfyllelse for 21-åringen. På Instagram røper hun nemlig at hun har fått seg kjæreste.

View this post on Instagram

Jeg er så heldig 🤍

A post shared by IDA JOHANSEN AASERUD (@iidajohansen) on

«Jeg er så heldig», skriver realitydeltakeren sammen med et bilde av seg selv og hennes utkårede - som kysser hverandre.

Kom i kontakt ved en tilfeldighet

Overfor Se og Hør forteller realitydeltakeren at de to ble kjent ved en tilfeldighet da hun satt og kjedet seg og scrollet gjennom Facebook.

- Jeg satt på Facebook og så gjennom foreslåtte venner. Så tenkte jeg: «han var kjekk», så la jeg han til som venn. Det tok ikke lang tid før han godtok venneforespørselen, og så begynte vi å følge hverandre på Instagram og la hverandre til på Snapchat, forteller 21-åringen.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Artist Andreas Haukeland, eller «Tix», har dedisert sin nye låt «Deg Eller Ingenting» til Marthe Brenne, som han møtte på «Paradise Hotel» i fjor. Vis mer

Hennes nye kjæreste er Colin Zandwijken (22). Videre forklarer realitydeltakeren at de begynte å snakke mye sammen, og at det ikke tok lang tid før de møttes for første gang. 21-åringen røper at de allerede har datet i fire måneder.

Dette til tross for at hun egentlig ikke var på jakt etter en kjæreste eller et forhold. Bakgrunnen var at realitydeltakeren tidligere har vært i det hun beskriver som et dårlig forhold som ødela henne.

- Jeg bestemte meg egentlig for å være singel lenge og bare fokusere på meg selv. Men når man møter en som gir deg så mye glede, trygghet og kjærlighet, så er det vanskelig å holde tilbake, fortsetter hun.

- Hva var det du falt for ved han?

- Han er en skikkelig snill og god gutt. Han er rolig og har livet på stell. Han er utrolig snill og omsorgsfull. Han byr på seg selv og er veldig sjarmerende, svarer realitydeltakeren, og legger til:

- I tillegg synes jeg han ser utrolig bra ut. Det føles veldig godt å være i et forhold nå som alt føles trygt og godt.

ROMANSEN TOK SLUTT: Axel Kleivane og Ida Johansen Aaserud hadde en flørt inne på «Paradise Hotel», men nå har det tatt slutt. Vis mer

Tapte finalen

Det har gått godt over ei måned siden finalen av «Paradise Hotel» gikk av stabelen. I finalen sto det mellom to par, hvor et av parene var Ida Johansen Aaserud og Axel Nicolai Kleivane.

- IKKE EN KRONE: Ida Johansen Aaserud og Axel Nicolai Kleivane tapte finalen, fordi de fikk for få deltakerne bak seg. De fikk heller ikke tilgang på pengepotten. Foto: TV3
- IKKE EN KRONE: Ida Johansen Aaserud og Axel Nicolai Kleivane tapte finalen, fordi de fikk for få deltakerne bak seg. De fikk heller ikke tilgang på pengepotten. Foto: TV3 Vis mer

Bare én stemme avgjorde, og etter et nervepirrende øyeblikk ble det klart at Yasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli var årets vinnere av realityserien.

Da programleder Triana Iglesias hadde lagt på 500 000 kroner, kastet Moussaoui sin kule i bakken så den knuste.

HURRA: Yasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli ble årets vinnere av realityserien. Foto: TV3
HURRA: Yasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli ble årets vinnere av realityserien. Foto: TV3 Vis mer

Førli var åpenbart ikke forberedt på dette, noe ansiktet hans tydelig viste. Til Se og Hør fortalte han at han var sikker på at partneren hadde gått bak ryggen hans for å ta den halve millionen selv.

- Jeg skjønte ikke en dritt. Jeg ble ordentlig forbanna og lurte på om hun hadde lurt meg trill rundt. Jeg var opptatt av penger, og det hadde vært kjipt å dra tomhendt hjem derfra, sa han til Se og Hør i mai.

LURING: Slik avgjorde hun finalen av «Paradise Hotel» Vis mer

- Jeg lurte alle sammen

Til Førlis og flere andres store fornøyelse, hadde «Paradise»-vinneren heldigvis en plan. Etter mye hoiing og diskusjon, fikk hun forklart at hun på ingen måte hadde planer om å stikke hjem til Norge med hele beløpet selv.

- Jeg lurte alle sammen. Temaet den uka inne på hotellet var «kjærlighet eller penger», og jeg ville gå ut med et statement. Penger er ikke alt. Derfor bestemte jeg meg for at de som stemte på oss også skulle få litt. Det var helt naturlig å dele med alliansen vår, fortalte hun til Se og Hør.

PARADISE HOTEL: Vi har snakket med tre av deltakerne til neste sesong. Vis mer

Dermed fikk de fem som stemte dem til topps 25 000 kroner hver, mens vinnerparet delte den resterende summen.

Totalt satt Moussaoui og Førli igjen med 187 500 kroner hver. I finalen regnet hun feil på det, og trodde de skulle få 150 000 kroner hver, men dette ble altså regnet riktig på i ettertid.

LES OGSÅ: Fransk «prinsesse» i dødsulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer