Amalie Snøløs:

Røper ny kjæreste

Amalie Snøløs er derimot heller ordknapp om den utkårede.

NY KJÆRESTE: Mandag kunne Amalie Snøløs avsløre at hun har fått seg kjæreste. Hvem den utkårede er, holder hun derimot tett om. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NY KJÆRESTE: Mandag kunne Amalie Snøløs avsløre at hun har fått seg kjæreste. Hvem den utkårede er, holder hun derimot tett om. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

24 år gamle Amalie Snøløs ble landskjent etter sin deltakelse i «Farmen» i 2017. Siden den gang har hun blant annet vært med i TV 2-programmet «Skal vi danse». Hun har også en enorm følgerskare på Instagram og i andre sosiale medier, der fans følger livet hennes tett.

DEBUT: Amalie Snøløs debuterer som skuespiller i sesong 3 av «Semester», serien ekskjæresten Herman Tømmeraas også spiller i og er med på å produsere. Vis mer

De siste ukene har hun blant annet tilbrakt mye tid med Marcus og Martinus (18), noe flere bet seg merke i. Overfor Nettavisen så hun seg faktisk nødt til å bekrefte at hun ikke var i et forhold med en av de seks år yngre tvillingene.

Det betyr derimot ikke at hun ikke har funnet kjærligheten. Nå kan nemlig 24-åringen røpe at hun ikke er singel lenger. Hvem den utkårede er, ønsker hun imidlertid ikke å svare på.

- Snill

I en spørsmålsrunde for sine over 240 000 følgere på Instagram kunne Snøløs mandag avsløre at hun har fått seg kjæreste. Det gjorde hun ved å svare et enkelt «ja» på spørsmål om hun hadde kjæreste. I et annet innlegg, der en fan lurte på hvem den utkårede var, svarte hun følgende:

HEMMELIGHETSFULL: Amalie Snøløs holder kortene tett til brystet hva gjelder den nye kjæresten. Foto: Skjermdump
HEMMELIGHETSFULL: Amalie Snøløs holder kortene tett til brystet hva gjelder den nye kjæresten. Foto: Skjermdump Vis mer

«Har fått en del meldinger om dette. Men han er den mest solide og snille gutten jeg noen gang har møtt. Vi er fra samme område, og deler samme verdier. Han er ikke en offentlig person, og derfor kommer jeg ikke til å dele for mye, før det føles riktig», skriver hun.

Snøløs sier igjen at hun ikke ønsker å si noe når Se og Hør slår på tråden. Hun vil ikke bekrefte forholdet i telefonen, men sier at bekreftelsen på Instagram står seg.

Utover dette ønsker hun ikke å kommentere saken.

NY JOBB: TV-profilen Amalie Snøløs har fått ny jobb som programleder, og blir utfordret av Jonas. Video: Rød Løper Vis mer

Profilert forhold

Det begynner å bli en stund siden man hørte noe om kjærlighetslivet til 24-åringen. Hun har tidligere vært i et forhold med den norske skuespilleren Herman Tømmeraas, kjent fra «Skam».

Allerede i oktober meldte Se og Hør at det skulle være slutt mellom dem. Det florerte lenge rykter om at de hadde gått hver til sitt, og først i januar ble bruddet bekreftet.

SKAL VI DANSE: Amalie Snøløs, kjent fra «Farmen» er nå aktuell med «Skal vi danse». Hun håper kjærsten, Herman Tømmeraas, vil varte henne litt opp under innspillingen. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer

- Ja, jeg er singel, svarte Tømmeraas på spørsmål fra VG om sivilstatusen sin.

I samme intervju blir han spurt om han hadde hatt kjærlighetssorg, hvorpå skuespilleren svarte at det er tungt når ting ikke fungerer.

- Men jeg har vært mye med venner og familie, og alt er fint, sa han.

Tv-jobb

I fjor kom også nyheten om at Snøløs skulle gjøre comeback på tv-skjermen, da hun sammen med Eirik Fure skulle lede Discovery sin FIFA-satsing.

Da Se og Hør snakket med 24-åringen om jobben kunne hun fortelle at hun gledet seg stort.

- Jeg elsker å være på tv, og synes det er veldig gøy å lage underholdning. Og gaming er noe jeg er veldig glad i, sa hun den gang.

De siste månedene har hun forsøkt å slå gjennom som modell og har tatt på seg ulike modelloppdrag. I mai ble det også kjent at Snøløs hadde kapret seg en ny jobb, som markedssjef for klesmerket Chosen.

Overfor Se og Hør fortalte 24-åringen at hun selv kontaktet klesmerket fordi hun liker det de driver med. At klesmerket har fokus på etikk og har et ønske om å bidra til at andre skal ha det bra, var noe som trigget henne.

- De gir ei uke med mat til et underernært barn per solgte klesplagg. De har allerede gitt over 21 000 uker med mat, sa hun.

- Hva tenker du om den nye jobben?

- Selskapet er relativt nystartet og har hatt en veldig god start, men nå skal vi dra dette opp til neste nivå og jeg er glad for å få være med på laget, svarte hun i mai.

LES OGSÅ: - Trodde aldri jeg skulle date en mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer