Merete Lingjærde

Røper ny kjæreste

Fant drømmemannen på datingapp.

IKKE SINGEL LENGER: «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde avslører overfor TV 2 at hun har fått seg kjæreste. Her avbildet sammen med Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko og Tore Petterson i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
IKKE SINGEL LENGER: «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde avslører overfor TV 2 at hun har fått seg kjæreste. Her avbildet sammen med Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko og Tore Petterson i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor avslørte «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde (57) at hun var singel. Avsløringen kom tidlig i episoden av TV 2-programmet etter at hun ble konfrontert av programlederne.

Overfor Se og Hør røpet Lingjærde at hun hadde vært singel i flere år.

Nå har imidlertid Lingjærde fått en ny mann i livet sitt. Det avslører hun overfor «God Kveld Norge».

Det var TV 2 som først omtalte saken.

- Full klaff med én gang

Til «God Kveld Norge» forteller 57-åringen at det var før juletider i fjor at hun kom frem til at hun ønsket seg et seriøst forhold igjen - etter å ha vært singel i seks år.

Det resulterte i at Lingjærde lastet ned datingappen, Tinder. I februar sveipet hun imidlertid til høyre i appen ved en tilfeldighet og fikk en match.

Samtalen mellom Lingjærde og mannen fikk fart på seg og de ble enige om å møtes for å ta en kaffe.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng ble forlovet tidligere i år, men under lørdagens sending av «Skal vi danse» danset hun uten ringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

- Det var full klaff med én gang. Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helgen etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sier Lingjærde til «God Kveld Norge».

Foreløpig ønsker 57-åringen å holde kortene tett til brystet om hvem hennes utkårede er, men avslører at de er et par.

DOMMERNE: Her er Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson avbildet i fjor. FOTO: Espen Solli / TV 2
DOMMERNE: Her er Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson avbildet i fjor. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Med tanke på at vi befinner oss i corona-krisen forteller Lingjærde at hun og kjæresten ser mye til hverandre for tiden.

- Det er en rolig tid. Vi jobber hjemme, går turer, og ser hverandre hele tiden. Det er en kjemi mellom to personer som bare må oppleves, jeg kan ikke beskrive det annerledes, forteller hun.

Angret

Som tidligere nevnt var det under en sending av «Skal vi danse» at Lingjærde fortalte at hun var singel i fjor. I etterkant av sendingen la ikke 57-åringen skjul på at kommentaren under premieren var av det spontane slaget.

- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg sa det, jeg snakker før jeg tenker noen ganger. Jeg angret ganske fort på det. Det var på ingen måte et forsøk på en kontaktannonse, lo hun.

Likevel kunne det virke som at enkelte tolket det sånn.

- Jeg sjekket akkurat mobilen min, og der har det rullet inn både venneforespørsler og meldinger fra menn. Den har vibrert og lyst i ett kjør. Det er jo hyggelig det, men jeg tror ikke jeg kommer til å svare. Det var ikke meningen at min lille spøk skulle bli til noe så personlig, fortsatte hun til Se og Hør.

VANT: Aleksander Hetland vant «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Lingjærde fortalte at hun hadde vært på markedet i et par år, og at hun har hatt en og annen flørt mellom slagene.

- Jeg leter ikke aktivt etter kjæreste, og tar alt som det kommer. Jeg har levd et liv, og har mye å gjøre om dagen - spesielt i denne sesongen, sa hun den gang.

Kjent danseløve

Siden 1990-tallet har Lingjærde vært fullt opptatt med egne sysler knyttet til dans. Hun har blant annet undervist og koreografert flere steder gjennom sin lange fartstid.

Hun gikk ut av Statens Balletthøgskole i 1986, og har siden den gang fått utmerkelser som Kongens fortjenestemedalje, Kritikerprisen (på vegne av Oslo Danse Ensamble) og Danseinformasjonsens ærespris.

LES OGSÅ: Reagerer etter tapet: - Spar meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer