Christopher Mørch Husby:

Røper ny kjæreste

- Han er utrolig snill og omtenksom.

FANT LYKKEN: Christopher Mørch Husby kan fortelle at han har funnet kjærligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FANT LYKKEN: Christopher Mørch Husby kan fortelle at han har funnet kjærligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christopher Mørch Husby (30) har i flere år vært i rampelyset, men han er ikke like offentlig om privatlivet sitt som eksmannen, kjendisstylist Jan Thomas (52), er.

Nå kan derimot Christopher, som fortsatt jobber med Jan Thomas-merkevaren, bekrefte overfor Se og Hør at han har funnet kjærligheten igjen.

30-åringens nye kjæreste heter Julian Bjørnerem Hol (26) og jobber som eiendomsmekler i Oslo. Mørch Husby avslører at de møttes for første gang på matbutikken Rema 1000.

- Helt tilfeldig

- Vi fikk vel øye på hverandre helt tilfeldig, så gikk det en dag før jeg plutselig fikk en melding på Instagram. Den svarte jeg jo åpenbart på, forteller Mørch Husby til Se og Hør.

30-åringen har bare lovord å si om sin nye kjæreste.

- Han er utrolig snill og omtenksom, og tar meg virkelig for den jeg er med all jobbing og kaos. Det tror jeg krever litt, hvis jeg skal se meg selv fra utsiden, fortsetter han.

Bjørnerem Hol henviser til Christopher for kommentar i denne saken.

Inn i rampelyset

Det var i mars 2015 at nyheten om at Mørch Husby og kjendisstylist Jan Thomas skulle skilles etter sju års ekteskap.

Duoen fikk enorm oppmerksomhet da de sto frem som et par i 2008. Mye av årsaken var at Mørch Husby den gang bare var 19 år gammel, noe 22 år eldre Jan Thomas måtte tåle overskrifter for. Aldersforskjellen ble blant annet harselert med i VGs populære animasjonsserie «Fanthomas».

Paret ble først kjent da Mørch Husby ble hyret inn som assistent for den travle kjendisstylisten. De to utviklet følelser for hverandre, og ble raskt et par. Selv om ryktene gikk, ventet de en stund med å uttale seg om forholdet til pressen.

EPISODE 1: I «Jan Thomas pusser opp» følger vi Jan Thomas når han skal pusse opp sitt nye hjem - en gammel stall - på Frogner. Går alt som det skal? Selvsagt ikke. Foto/klipp: Hamza Nebolsi Vis mer

De to ble etter hvert svært kjente profiler i Norge, både sammen og hver for seg. Det førte til at et «normalt» liv med hverdagslige sysler ble vanskelig. I tillegg skal Christopher heller ikke ha vært helt komfortabel med livet i offentligheten.

- Han var 19 år da vi traff hverandre, han visste ikke hva han gikk inn i. Og det presset og det vi hadde vært med på, tror jeg til syvende og sist ble en medvirkende faktor i at det ble vanskelig for forholdet, sa kjendisstylisten i podkasten «Ida med hjertet i hånden» nylig.

Det er en forklaring eksmannen kjenner seg igjen i. Til Se og Hør fortalte Mørch Husby at han i høyeste grad synes det ble utfordrende å være i et forhold som ble så offentlig.

- Jan og jeg hadde veldig mye bra sammen, og det har vi fremdeles. Det som var utfordrende, hadde egentlig ikke noe med oss to som par å gjøre. Derimot var det veldig sjelden at vi bare kunne være oss to.

- Til slutt var det bare oss to i leiligheten, som var safe-space. Det tærer fort på et forhold, spesielt siden jeg på den tiden var en del yngre enn hva jeg er i dag, sa 30-åringen.

De to har i dag et godt forhold, og jobber fortsatt sammen.

RENSELSE: I fjerde episode av «Jan Thomas pusser opp» har Jan Thomas besøk av sin venn Lilli Bendriss for å rense huset for gammel energi. Vis mer

LES OGSÅ: Cengiz Al avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer