Gunnar Greve Pettersen:

Røper ny kjæreste og samboerskap

Avslører kjæresten i sosiale medier.

<strong>LYKKEN SMILER:</strong> Gunnar Greve skal ha fått ny kjæreste etter å ha endret sivilstatusen sin på Facebook. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN SMILER: Gunnar Greve skal ha fått ny kjæreste etter å ha endret sivilstatusen sin på Facebook. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lykken smiler for «Idol»-dommer Gunnar Greve (36), som lørdag endret sivilstatus på Facebook og står nå som samboer med Henny Stenshaug Pettersen (25).

Det var VG som først omtalte saken, men foreløpig har ikke Gunnar bekreftet forholdet andre steder enn på Facebook.

View this post on Instagram

Off to our next adventure. HNY🎆

A post shared by Henny S. Pettersen (@hennypettersen) on

View this post on Instagram

Headed for the beach...or are we?!?!

A post shared by @gunnargreve (@gunnargreve) on

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Gunnar Greve eller Henny Stenshaug Pettersen.

Paret har vernet godt om privatlivet sitt siden de ble kjærester, men har i sosiale medier delt bilder av hverandre den siste tiden.

VG skriver at Gunnars nye samboer tidligere har jobbet i managementbyrået hans MER, men har fått opplyst at hun ikke gjør det nå.

<strong>SUKSESS:</strong> Gunnar har i flere år vært dommer i «Idol». Her sammen med Tshawe Baqwa og Silje Bogan Larsen. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Gunnar har i flere år vært dommer i «Idol». Her sammen med Tshawe Baqwa og Silje Bogan Larsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd

I 2012 giftet TV-profilen seg med Helene Ree, men fire år senere ble det kjent at paret hadde flyttet fra hverandre. Til Se og Hør bekreftet 36-åringen den gang bruddet.

- Det stemmer har vi har gått fra hverandre og det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner, sa han og la til:

- Det er alt jeg vil si om den saken.

Gunnar og Helene fikk to døtre sammen.

LES OGSÅ: - Det var aldri et alternativ å gi opp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer