Jana Kramer:

Røper ny kjæreste etter vond skilsmisse

- Noen ganger må man bare slutte å kjempe imot.

FORELSKET: Lykken smiler endelig igjen for Jana Kramer. Foto: Instagram/Jana Kramer
FORELSKET: Lykken smiler endelig igjen for Jana Kramer. Foto: Instagram/Jana Kramer Vis mer
Publisert

I april i fjor kom nyheten om at «One Tree Hill»-stjernen Jana Kramer (38) og ektemannen Mike Caussin (34) skulle skilles etter seks års ekteskap.

«Jeg har kjempet. Jeg har elsket høyt. Jeg har tilgitt. Jeg har lagt ned arbeid. Jeg har gitt alt jeg har hatt, og nå har jeg ikke noe mer å gi», var blant det hun valgte å skrive da hun delte nyheten på sosiale medier.

Kramer og Caussin, som er en kjent profil i amerikansk fotball, giftet seg i 2015. Utroskap fra hans side førte imidlertid til at de skilte lag allerede året etterpå, men i 2017 fant de tilbake til hverandre og fornyet ekteskapsløftene.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun ville skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Sammen har de barna Jolie Rae (6) og Jace Joseph (3).

Duoen la aldri skjul på at de hadde det tøft i ekteskapet, og de snakket flere ganger åpent om utroskapsskandalen. De ga blant annet ut boken «The Good Fight», som handlet om hvordan de skulle gjøre ekteskapet sterkere til tross for mannens sexavhengighet.

I fjor vår ble det likevel kjent at forholdet ikke sto til å redde.

EKSMANNEN: Mike Caussin og Jana Kramer hadde et turbulent forhold før de gikk hver til sitt. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock
EKSMANNEN: Mike Caussin og Jana Kramer hadde et turbulent forhold før de gikk hver til sitt. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock Vis mer

«Kjærlighet, styrke og empati»

Etter en tøff periode avslører Kramer nå at hun har funnet lykken på ny. Det gjør tobarnsmoren i et innlegg på Instagram, hvor hun stolt viser frem sin utkårede på en rekke bilder.

«Noen ganger må man bare slutte å kjempe imot og begynne å lytte til hjertet. Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, men helt ærlig, hvem gjør egentlig det …», skriver hun.

«Jeg fortsetter å helbredes hver eneste dag og jeg vet at det fremdeles er mye jobb igjen, men fy så godt det føles å finne lykken på veien samtidig. Det å finne en som ikke ser på arrene dine som en utfordring eller et problem, men heller hjelper deg å bære dem, og står sammen med deg og oppfordrer deg med kjærlighet, styrke og empati», avslutter hun.

Kramers utkårede heter Ian Schinelli (36) og jobber som personlig trener. Han har også et ekteskap bak seg og har en datter fra sitt tidligere forhold, skriver US Weekly.

FORELSKET: Monica Gaustad, kjent som «Moccababe» forteller at hun har funnet kjærligheten. Reporter: Thea Hope. Klipp: Celina Morken Vis mer

Ryktene om den gryende romansen oppsto i desember, men da var 38-åringen ordknapp når det kom til sin nye flamme - som den gang heller ikke var identifisert.

- Jeg vil ikke bli ydmyket igjen. Jeg ble skrekkslagen etter tingene som kom frem om eksen min, fortalte hun i sin egen podkast forrige måned, ifølge nettstedet.

I fjor høst hadde Kramer også en flørt med NFL-proffen Jay Cutler (38), som er eksmannen til «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34).

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

Duoen ble observert sammen offentlig på et par dater.

- Jay og Jana fant hverandre da de hadde mye til felles rundt skilsmissene sine, fortalte en kilde til People den gang.

LES OGSÅ: Sjokkbrudd for «Mesternes mester»-profilen etter 12 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer