ABBA-Björn Ulvaeus:

Røper ny kjæreste etter skilsmissen

ABBA-stjernen viser frem sin nye flamme på rød løper.

EKSPAR: Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog og Benny Andersson. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB
EKSPAR: Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog og Benny Andersson. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden ABBA sørget for svensk seier i Eurovision Song Contest med «Waterloo» i 1974, har de stått for overskrifter verden over.

Popgruppa besto som kjent av to ektepar: Anni-Frid Lyngstad (76) og Benny Andersson (75), og Agnetha Fältskog (72) og Björn Ulvaeus (77).

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Ingen av ekteskapene skulle vare, men flere skulle likevel finne kjærligheten på ny.

En av dem var en av B-ene i ABBA, Björn Ulvaeus, som nå skaper overskrifter med sin nye romanse.

- Min partner

Etter ekteskapet med ABBA-kollegaen, giftet Ulvaeus seg med Lena Källarsjö. Ekteskapet skulle vare i hele 41 år, før det i februar ble kjent at paret skilles.

«Etter mange fine og begivenhetsrike år har vi bestemt oss for å skille oss. Vi forblir nære og gode venner og kommer til å fortsette å feire våre barnebarns bursdager og andre familiehøytider sammen», fortalte paret i en felles uttalelse via Ulvaeus' talsperson.

ROMANTIKK I LUFTA: Björn Ulvaeus med sin nye romanse, Christina Sas. Foto: Fredrik Persson/AFP/NTB
ROMANTIKK I LUFTA: Björn Ulvaeus med sin nye romanse, Christina Sas. Foto: Fredrik Persson/AFP/NTB Vis mer

Tirsdag kunne imidlertid 77-åringen røpe en gladnyhet etter bruddet. På premieren til musikalen «Pippi på Cirkus», kom ABBA-stjernen hånd i hånd med Christina Sas.

- Dette er kjæresten min, Christina. Vi har datet en liten stund og jeg kjente at jeg ville ta henne med på arrangementet. Så dette er første gang vi går ut sammen, forklarer Ulvaeus til svenske Hänt.

Ifølge danske B.T. jobber 77-åringens nye flamme også innenfor musikkbransjen, og er produktsjef hos Universal Music Group. Det er forøvrig samme plateselskap som ga ut ABBAs nyeste album, «Voyage».

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Gjenforent

I mai ble Ulveaus gjenforent med ekskona Fältskog og resten av ABBA-gjengen under premieren av deres digitale konsert, Abba Voyage i London.

Comebacket medførte også et digitalt sceneshow, der digitale versjoner av medlemmene som yngre, såkalte «Abba-tars», fremførte deres aller mest populære låter.

Fra sitt ni år lange ekteskap med sin fem år yngre ABBA-kollega, har han barna Linda Elin og Peter Christian.

Ulvaeus har også to døtre, Emma Eleonora og Anna Linnea, med ekskona Källarsjö.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

LES OGSÅ: - Nå er hun ute av sekken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer