ABBA-Björn Ulvaeus:

Røper ny kjæreste etter skilsmissen

ABBA-stjernen viser frem sin nye flamme på rød løper.

EKSPAR: Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog og Benny Andersson. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB
EKSPAR: Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog og Benny Andersson. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden ABBA sørget for svensk seier i Eurovision Song Contest med «Waterloo» i 1974, har de stått for overskrifter verden over.

Popgruppa besto som kjent av to ektepar: Anni-Frid Lyngstad (76) og Benny Andersson (75), og Agnetha Fältskog (72) og Björn Ulvaeus (77).

Ingen av ekteskapene skulle vare, men flere skulle likevel finne kjærligheten på ny.

En av dem var en av B-ene i ABBA, Björn Ulvaeus, som nå skaper overskrifter med sin nye romanse.

- Min partner

Etter ekteskapet med ABBA-kollegaen, giftet Ulvaeus seg med Lena Källarsjö. Ekteskapet skulle vare i hele 41 år, før det i februar ble kjent at paret skilles.

«Etter mange fine og begivenhetsrike år har vi bestemt oss for å skille oss. Vi forblir nære og gode venner og kommer til å fortsette å feire våre barnebarns bursdager og andre familiehøytider sammen», fortalte paret i en felles uttalelse via Ulvaeus' talsperson.

Tirsdag kunne imidlertid 77-åringen røpe en gladnyhet etter bruddet. På premieren til musikalen «Pippi på Cirkus», kom ABBA-stjernen hånd i hånd med Christina Sas.

- Dette er kjæresten min, Christina. Vi har datet en liten stund og jeg kjente at jeg ville ta henne med på arrangementet. Så dette er første gang vi går ut sammen, forklarer Ulvaeus til svenske Hänt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer