Dillon Passage:

Røper ny kjæreste etter bruddet

- Hadde planlagt å holde forholdet privat.

BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Joe Exotic og Dillon Passage hadde gått hver til sitt. Nå røper sistnevnte en gladnyhet. Foto: Joe Exotic / Instagram
BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Joe Exotic og Dillon Passage hadde gått hver til sitt. Nå røper sistnevnte en gladnyhet. Foto: Joe Exotic / Instagram Vis mer
Publisert

I fjor ble Joseph Allen Maldonado-Passage (58), bedre kjent som Joe Exotic, kjent verden over da han figurerte i Netflix-dokumentaren «Tiger King». I serien fikk man se Exotic drive den omstridte tiger-gården hvor han stilte ut ville katter til disposisjon for betalende publikum.

Parallelt med dette pustet dyrevernsaktivist Carol Baskin (60) ham tungt i nakken. Enden på visa ble at Exotic havnet bak fengselsmuren - der han skal sitte i 22 år. TV-stjernen ble dømt for dyremishandling, og for å ha planlagt leiemord ved to tilfeller på Baskin.

Å havne i fengsel gjorde at Exotic fikk se lite til ektemannen Dillon Passage (25), som han giftet seg med i 2017. Og det kan se ut til at fengselsstraffen tæret på ekteskapet til duoen.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

Tidligere i år meddelte nemlig Passage at han ønsket å skille seg.

«I november 2017 traff jeg Joe som var der for meg i en vanskelig tid i livet mitt. Etter bare ni korte måneder ble han arrestert, og de siste to og et halvt årene har vi vært fra hverandre. Jeg har alltid stått ved hans side, og vil fortsette å elske og støtte ham», skrev han på Instagram, og la til:

«Dette var ikke en enkel beslutning å ta, men Joe og jeg forstår begge at denne situasjonen ikke er rettferdig for noen av oss. Dette er noe ingen av oss forventet, men vi kommer til å ta det dag for dag. Vi har fortsatt et godt forhold, og jeg håper det kan fortsette slik».

Nytt forhold

Nå, bare måneder senere, røper imidlertid Passage at han har fått seg ny kjæreste, ifølge Entertainment Tonight.

«Alle sammen, møt John. Jeg hadde planlagt å holde forholdet mitt privat av personlige grunner, men den siste tiden har jeg hatt vanskeligheter med å takle ting som skjer i livet mitt. Og John har vært klippen min og hjulpet meg med å komme meg gjennom alt, skriver han i innlegget, som inneholder flere bilder sammen med kjæresten.

«Kort sagt, dette er et innlegg for å vise takknemlighet for denne spesielle mannen. Takk for at du er du», fortsetter han.

Forholdet kommer bare kort tid etter at Passage hevdet at Exotic støttet ham i å finne kjærligheten på ny. I et intervju med Entertainment Tonight forklarte Passage at han og Exotic hadde hatt en samtale om det.

- Han vil ikke ha meg for seg selv for alltid. Akkurat nå føler jeg ikke behovet for å fylle tomrommet, men hvis jeg noen gang møter noen som jeg føler kommer til å være veldig viktig for meg, vil Joe synes det er greit. Vel, kanskje ikke helt greit, men han vil støtte min beslutning om å være lykkelig igjen, sa han den gang.

STORM: I Netflix' dokuserie «Tiger King» fikk vi så vidt se et glimt av en barnepike, som kort tid senere tok verden med storm. Vis mer

Passage påpekte også at han fortsatt ville ha kontakt med Exotic, og at han aldri kom til å late som at Exotic ikke eksisterte hvis han skulle finne seg en ny kjæreste.

- Åpenbart er han en stor del av livet mitt, og han har gjort mye for meg. Jeg kommer til å holde meg ved hans side og fremdeles være der selv om jeg finner en annen å elske, fortsatte han.

Ble fortvilet

Som nevnt var det i slutten av mars at Passage meddelte at han ønsket å skille seg fra Exotic. Ifølge sistnevntes advokat, Fransisco Hernandez, ble Exotic fortvilet etter at han fikk vite at Passage ønsket å forlate ham, ifølge TMZ.

Det hele skal ha ført til en ærlig samtale mellom Passage og Exotic. Ifølge «Tiger King»-profilens advokat fikk han en e-post fra Exotic hvor han fortalte om samtalen.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

«Jeg og Dillon har snakket og vi kommer ikke til å skynde oss for å få en lovlig skilsmisse. Dette har vært tøft for oss begge og han kommer til å gjøre det han tror han trenger å gjøre, og jeg vil helst være gift akkurat nå så ting ikke blir komplisert, og hvis jeg lever gjennom dette, vil vi finne ut av det da», skrev TV-stjernen i e-posten til advokaten sin.

Det er ikke kjent hva ståa er på eksparets skilsmisse, men det ser i hvert fall ut som at Passage har kommet seg videre etter bruddet.

LES OGSÅ: - Villeste jeg har vært vitne til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer