Alice Stenlöf:

Røper ny kjæreste etter bruddet

Den svenske influenseren har funnet lykken på ny, etter at det seks år lange forholdet tok slutt.

NYTT FORHOLD: Alice Stenlöf ble nylig singel. Nå har hun funnet kjærligheten på nytt. Foto: NTB
NYTT FORHOLD: Alice Stenlöf ble nylig singel. Nå har hun funnet kjærligheten på nytt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alice Stenlöf (24) er en av Sveriges største influensere, med sine 370 000 følgere på Instagram. Hun har også skapt overskrifter med podkasten hun hadde med venninnen, influenseren Bianca Ingrosso (25).

Hun var fram til nylig i et forhold med hockeyspilleren Philip Wong, som hun først fant kjærligheten med i tenårene. Etter seks år sammen, valgte de to imidlertid å gjøre det slutt. Det kunngjorde hun selv i mai.

- Det er nok blant det vanskeligste jeg noen gang har gått gjennom. Jeg og Philip har vært sammen i over seks år, det er hele mitt voksne liv. Jeg kjenner at jeg er usikker på hvem jeg er, for i løpet av årene som har gått, så har vi påvirket hverandre utrolig mye, sa hun i en Youtube-video hun publiserte den gang.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Fant lykken med rapper

Nå har hun imidlertid gått videre etter bruddet, og kan på sin egen Instagram-konto avsløre at hun har funnet kjærligheten på nytt.

Her har hun publisert et bilde av seg selv i armene til den svenske rapperen Jireel Lavia (20).

Se dette innlegget på Instagram

Han gör mig glad

Et innlegg delt av Alice Stenlöf (@alicestenlof)

«Han gjør meg glad», skriver hun ganske enkelt under bildet.

Selv har rapperen skrevet «baby» med et rødt hjerte i kommentarfeltet. Flere svenske kjendiser uttrykker glede på parets vegne, og blant dem som lar glademoijene hagle, er Kenza Subosic, Penny Parnevik og Hanna Friberg.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

La ned podkast

Stenlöf gjorde, som nevnt, stor suksess med podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B» sammen med Ingrosso, men venninnene valgte å legge opp etter 88 episoder.

- Det er så mye med denne podkasten som har vært utrolig fantastisk, og vi har fått så mange muligheter og kjærlighet fra dere som har hørt på. Men vi vil også avslutte på topp, sa Stenlöf da.

Ingrosso mente på sin side at det hadde vært vanskelig å skille jobb og privatliv, og mente hun til tider har følt seg som et nyhetsanker i sitt eget liv.

Se dette innlegget på Instagram

Hela helgen lång😴😴😴

Et innlegg delt av Alice Stenlöf (@alicestenlof)

- Du vet når man kjenner at man ikke engang vil treffe vennene sine fordi man ikke orker å prate om problemene sine. Forstå da at jeg ikke orker å prate om det til to millioner mennesker. Alle svensker prater videre om det, så blir det snakkiser og rykter som leder til anklager som ikke stemmer, og man er bare en 24 år gammel menneskelig jente, forklarte 25-åringen.

LES OGSÅ: - Føler meg som en ræva kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer