Petter Pilgaard:

Røper ny karrierevei

40-åringen har endelig fått guttedrømmen oppfylt.

NY JOBB: Petter Pilgaard har endelig fått guttedrømmen oppfylt, og skal i sommer jobbe i Hadeland Maskindrift. Foto: NTB Scanpix
NY JOBB: Petter Pilgaard har endelig fått guttedrømmen oppfylt, og skal i sommer jobbe i Hadeland Maskindrift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mange forbinder nok Petter Pilgaard (40) med glamour, champagne og røde løpere. 40-åringen har de senere årene blitt en markant figur i det norske kjendislandskapet, noe ikke minst forholdet med tidligere supermodell Vendela Kirsebom (53) har bidratt sterkt til.

De to møttes under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016, og siden den gang har det gått slag i slag for paret som nå både er forlovet - og samboere. Inne på gården viste Pilgaard seg med noen nye sider for det norske folk, og han beviste fort at han ikke var redd for å ta i et tak.

Og akkurat manuelt arbeid kan se ut til å ha falt i mersmak for den tidligere realitydeltakeren, som for alvor ble kjent da han deltok på «Paradise Hotel» i 2009. I et innlegg på Instagram avslører nemlig Kirsebom at 40-åringen har fått sommerjobb hos Hadeland Maskindrift.

- Her kommer elsklingen hjem etter den første uken på jobb hos Hadeland Maskindrift. Stolt av deg som følger drømmen din. God helg, skriver Kirsebom i innlegget.

- Går fullt inn

Det var Oppland Arbeiderblad som først omtalte saken. Avisen skriver at Pilgaard i første omgang er ansatt på prøvetid i sommer, men at fast ansettelse er målet på sikt. 40-åringen begynner som «hjelpegutt», men etter hvert er målet at han skal kjøre gravemaskiner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer