Petter Pilgaard:

Røper ny karrierevei

40-åringen har endelig fått guttedrømmen oppfylt.

NY JOBB: Petter Pilgaard har endelig fått guttedrømmen oppfylt, og skal i sommer jobbe i Hadeland Maskindrift. Foto: NTB Scanpix
NY JOBB: Petter Pilgaard har endelig fått guttedrømmen oppfylt, og skal i sommer jobbe i Hadeland Maskindrift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mange forbinder nok Petter Pilgaard (40) med glamour, champagne og røde løpere. 40-åringen har de senere årene blitt en markant figur i det norske kjendislandskapet, noe ikke minst forholdet med tidligere supermodell Vendela Kirsebom (53) har bidratt sterkt til.

De to møttes under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016, og siden den gang har det gått slag i slag for paret som nå både er forlovet - og samboere. Inne på gården viste Pilgaard seg med noen nye sider for det norske folk, og han beviste fort at han ikke var redd for å ta i et tak.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Og akkurat manuelt arbeid kan se ut til å ha falt i mersmak for den tidligere realitydeltakeren, som for alvor ble kjent da han deltok på «Paradise Hotel» i 2009. I et innlegg på Instagram avslører nemlig Kirsebom at 40-åringen har fått sommerjobb hos Hadeland Maskindrift.

- Her kommer elsklingen hjem etter den første uken på jobb hos Hadeland Maskindrift. Stolt av deg som følger drømmen din. God helg, skriver Kirsebom i innlegget.

- Går fullt inn

Det var Oppland Arbeiderblad som først omtalte saken. Avisen skriver at Pilgaard i første omgang er ansatt på prøvetid i sommer, men at fast ansettelse er målet på sikt. 40-åringen begynner som «hjelpegutt», men etter hvert er målet at han skal kjøre gravemaskiner.

Pilgaard beskriver det som en «guttedrøm som går i oppfyllelse» overfor lokalavisen.

- For meg er dette en guttedrøm som går i oppfyllelse. Det er også litt Vendelas fortjeneste, ettersom hun ga med maskinførerkurs i 40-årsgave. Jeg har lappen på dumper, gravemaskin og hjullaster. Etter hvert håper jeg å få lappen på bulldoser også, men jeg er ikke god til å kjøre noe av det ennå. Jeg er innforstått med at jeg må jobbe meg oppover, sier han til avisen, og fortsetter:

AVSLØRING: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom avslører fremtidsplaner om samboerskap til Se og Hør. Vis mer

- Jeg ønsker å gå fullt inn for dette. Går det som jeg ønsker, blir dette en fulltidsjobb. Nå ønsker jeg å følge drømmen min og jeg kommer til å gi full gass for å klare meg gjennom prøvetiden. Hvis jeg ikke klarer det, kommer hjertet mitt til å bli knust.

Pilgaard sier også at han har droppet flere TV-prosjekter for å få jobbdrømmen oppfylt. 40-åringen er heller ikke fremmed for å måtte pendle til andre steder i landet.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar til denne saken, men Pilgaard har ikke besvart våre henvendelser.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Helt rått

Det er ingen tvil om at det er en stor drøm som nå går i oppfyllelse for Pilgaard. I fjor skrev TV 2 at han hadde fått gravekurs i gave av kjæresten - og kort tid etter var gravemaskin-sertifikatet i boks.

Den gang fortalte han til kanalen at «Farmen»-deltakelsen var helt avgjørende for å komme nærmere drømmen om å jobbe med gravemaskiner.

- Jeg har snakket om graving i all tid. Det er en gammel barndomsdrøm å få jobbe med store maskiner. Etter at jeg møtte «Lothepus» på «Farmen» så fikk jeg muligheten til å komme inn i det miljøet og teste maskiner. Det er helt rått. Jeg elsker det, sa han til TV 2 i juli i fjor.

Det er ingen tvil om at det har skjedd mye i livet til Pilgaard og Kirsebom den siste tiden. Tidligere i år ble det kjent at paret hadde kapret en drømmeleilighet på Vinderen til svimlende 17 millioner kroner. I november i fjor ble det også kjent at paret hadde forlovet seg. Frieriet skjedde på svært romantisk vis i Sør-Afrika.

EKSTASE: Petter Pilgaard får en uventet vending på morgenen når kjæresten Vendela Kirsebom drar opp en overraskelse fra hatten. Vis mer

- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, sa Kirsebom til Se og Hør da forlovelsen ble kjent.

LES OGSÅ: Fansen raser: - En ekte taper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer