Tiril Sjåstad Christiansen:

Røper ny jobb

Bytter karriere på nyåret: - Jeg gleder meg veldig!

SKIFTER BEITE: Tiril Sjåstad Christiansen har en spennende tid i vente. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SKIFTER BEITE: Tiril Sjåstad Christiansen har en spennende tid i vente. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite Tiril Sjåstad Christiansen (28) tar i, som ikke blir til gull. Både for sine prestasjoner på idrettsarenaen og på TV-skjermene har den smørblide og joviale programlederen blitt feiret - og mange har lagt sin elsk på 28-åringen fra Geilo.

Hun har ledet både Farmen og andre TV- programmer, men nå venter utfordringer langt unna rampelyset.

På nyåret tiltrer nemlig Christiansen som senterleder for Oddensenteret i Grimstad.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

-Et «Ja»-menneske

- Det er nytt og spennende. Jeg vet ikke helt hva jeg har takka ja til, men jeg gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven også, kan en lattermildt Christiansen fortelle til Se og Hør.

28-åringen legger til at hun over en lengre periode har snakket ganske åpent om at hun kanskje har følt på en ørliten identitetskrise etter at hun la opp med idretten, hvor de litt mer eksistensielle spørsmålene begynte å vise seg i kjølvannet av dette.

- Jeg har liksom lurt litt på hvem jeg er, hva min rolle er og lignende, og så kom jeg i kontakt med Scala Eiendom som driver Oddensenteret for to år siden. På daværende tidspunkt passet det ikke helt å takke ja til den stillingen, men da de tok kontakt på nytt og lurte på om jeg fortsatt var interessert, kunne jeg ikke la muligheten fare.

VINNEREN: Tiril Sjåstad Christiansen slo Kathrine Sørland på målstreken i «Farmen Kjendis» 2019. Her jubler hun rett etter seieren. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Christiansen legger også til at hun tross alt er et «Ja»-menneske som syns alt er gøy og spennende, og hun var heller ikke så redd for å takke ja til stillingen, selv om hun ikke helt visste hva hun faktisk hadde takket ja til.

- Men det vet jeg nå, tror jeg. Ha-ha. Jeg har lest meg opp, og satt meg ordentlig inn i det. Men jeg kjenner på en viss ærefrykt, jeg vil jo gjerne prestere og vise at jeg kan jobben jeg er satt til å gjøre.

Aldri hatt en vanlig jobb

Sjåstad Christiansen ble også tobarnsmor i fjor høst, og forteller til Se og Hør at det travle småbarnslivet kanskje har hatt en medvirkende faktor i det noe overraskende karrierebyttet.

- Jeg har jo aldri hatt en vanlig jobb i hele mitt liv. Og nå har jeg faktisk to barn, bor i Grimstad, og har en mann som har en vanlig jobb. Da kan jeg ikke leve det rastløse livet som jeg har levd. Man har jo heller ikke den fleksibiliteten når man er i den småbarnsfasen, så det var nok helt klart noe som ble tatt med i beregningen.

JEVNT: De kastet og kastet og kastet. Til slutt måtte programleder Tiril Sjåstad Christiansen inn og endre på reglene under den intense øksekast-duellen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Men betyr dette da at du legger TV-karrieren helt på hylla?

- Ikke på hylla, men den er nok satt litt på vent. Men der har jeg også hatt mye god dialog med de jeg har jobbet sammen med - jeg gjør ikke TV bare fordi jeg har lyst til å være på TV. Jeg trenger ikke være på et realityprogram for å vise ansikt. Jeg er dypt takknemlig for mulighetene jeg har fått, og setter stor pris på all erfaring og kunnskap jeg tar med meg, men nå er tiden inne for å prøve noe nytt.

Og noe nytt, det skal hun nå få bryne seg på.

Allerede andre januar starter hun i den nye jobben, og man skal ikke se bort fra at 28-åringen også fikser den jobben på mesterlig vis.

- Jeg er jo et konkurransemenneske av natur, så målet nå er å bli verdensmester i senterledelse. Kanskje det vanker en OL-medalje i den greina også?, sier hun med et glimt i øyet.

LES OGSÅ: Står frem etter fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer