Jasmin Haraldsen:

Røper ny jobb

Datteren hyller moren. - Jeg er utrolig stolt, sier hun til Se og Hør.

MODELLER: Både mor og datter jobber som modeller nå. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MODELLER: Både mor og datter jobber som modeller nå. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Jasmin Haraldsen (70) og datteren Pia Haraldsen (41) ble kjendiser over natten da de i 2004 deltok i prinsesse Ingrid Alexandras (19) barnedåp.

Pia dukket opp i en lyserosa, tettsittende kjole, og antrekket havnet på «alles» lepper i etterkant.

De siste årene har det vært mer stille fra både mor og datter, men tirsdag denne uken kunne 70-åringen dele en gladnyhet. Jasmin har signert kontrakt med Golden Age Models, et modellbyrå for mennesker over femti.

- Endelig kan vi vise oss frem, vi voksne damer også. Så er det jo kult å være voksen, du kan bare glede deg - jo eldre, jo bedre, sier Jasmin lattermildt til Se og Hør.

- Jeg behøver ikke å være ung

Jasmin Haraldsen jobber til vanlig som både personlig trener og reiseleder. Nå kan hun legge modell til på CV-en. Til Se og Hør forteller 70-åringen om hvordan hun endte opp med modellkontrakt.

- Det var en som tok kontakt med meg og spurte om jeg ikke skulle sende inn noen bilder til Golden Age Models. Jeg hadde noen bilder på mobilen, og så fikk jeg broren min, som er fotograf, til å ta noen bilder som jeg sendte. Så tok de kontakt og ville ha meg med, sier hun og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer