Siri Kristiansen:

Røper ny jobb

Skal erstatte Kristian Ødegård.

NY JOBB: Siri Kristiansen blir programleder i TV 2. Foto: Mortein Eik / Se og Hør
NY JOBB: Siri Kristiansen blir programleder i TV 2. Foto: Mortein Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siri Kristiansen (43) blir ny programleder i «Huskestue», det melder TV 2.

«Huskestue» har gått på TV 2 siden 2015 og har siden da vært ledet av Kristian Ødegård (48) og hatt Dag Otto Lauritzen (65) som fast lagkaptein.

En rekke kjendiser har i løpet av programmets levetid gjort sitt beste for å vinne, kanskje spesielt for å slippe en ulike «avstraffelser». Programmet ble nominert til beste underholdningsprogram under Gullruten 2018.

Ødegård får ny rolle

Nå varsler TV 2 at det blir flere endringer. Kristiansen går inn som programleder for Ødegård, som har hatt rollen gjennom sju sesonger.

STORMER UT: Da Kristin Ødegård avslørte hva gaven fra Dag Otto Lauritzen til Åndalsnes var ble Dag Otto forbanna. Video: TV 2 Vis mer

Ødegård blir nå lagkamerat med Lauritzen.

- Dette er tull, tenkte jeg da TV 2 tilbød meg jobben, sier Siri Kristiansen (43), ifølge kanalen og følger opp:

- Det skjer aldri at det man drømmer om blir virkelig. Samtidig tenkte jeg at dette er perfekt. Dette blir bra. Og, ikke minst, takk og lov for at Dag Otto og Kristian blir der sammen med meg, uttaler 43-åringen til TV 2.

- Strengere

Overfor Se og Hør røper den nye «Huskestue»-programlederen at hun står overfor en vanskelig oppgave.

- Ta over for Kristian er egentlig umulig. Heldigvis er det i praksis bare en mild sideforskyving. Kristian og Dag Otto blir et lag, og jeg bare server, sier Kristiansen, og følger opp:

«KOMPANI LAURITZEN»: Deepfake, en metode som er mye brukt i porno, er tatt i bruk i en av episodene. Video: TV 2 Vis mer

- Det blir gøy! Sitte med svarene og se på andre som vrir seg i stolene. Det er jo gøy! Usikker på om jeg blir strengere eller mildere enn Kristian. Antagelig strengere.

- Kjapp og morsom

TV 2 er også fornøyde med Ødegårds erstatning.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deltakerne må gjennom mange harde øvelser. Det setter sine spor på kroppen. Video: TV 2 Vis mer

- Vi er veldig glade for at Siri Kristiansen har takket ja til å være ny programleder i «Huskestue». Hun er kjapp og morsom i replikkene, samtidig som vi får en helt ny dynamikk i studio nå som Dag Otto og Kristian blir et team som skal konkurrere mot et annet lag. Vi lover både latterbomber og andre eksplosiver, og ikke minst, mye gøy, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Kristiansen tar over som programleder i den nye sesongen av «Huskestue» som kommer på TV 2 Play 3. juni og på TV 2 15. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer