Emma Ellingsen:

Røper ny jobb

Emma Ellingsen blir å se i ny jobb fremover.

PROGRAMLEDER: Emma Ellingsen tar fatt på ny utfordring. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PROGRAMLEDER: Emma Ellingsen tar fatt på ny utfordring. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er influenser og TV-profil Emma Ellingsen (20) blant profilene man kan følge i TV 2-serien «Bloggerne». Her får TV-seerne følge henne tett i hverdagen, men tirsdag blir det kjent at Ellingsen tar fatt på nok en serie.

- Vi kan ved å dele våre historier lære av hverandre og forhåpentligvis nå ut til de som trenger det ved å være forbilde, ved å vise viktigheten, ved å være tro mot seg selv og tørre å stå for den man er selv om det koster, sier Emma Ellingsen i en pressemelding.

KUNNE IKKE GÅ: Emma Ellingsen forteller om den kjønnsbekreftende operasjonen i «Bloggerne». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Egne erfaringer

Hun skal være programleder i «Annerledes», hvor hun skal møte mennesker som har en historie å fortelle om det å være annerledes.

Hun har selv vært svært åpen om å være født i feil kropp, og vil med sin egen erfaring bli kjent med andre som også har følt på det å være annerledes, men på helt andre måter.

- Jeg møter personer i serien jeg er genuint nysgjerrig på, og er takknemlig for å få høre historien til. Det har blitt til mange gode samtaler og jeg er glad for at alle jeg har møtt har vært så åpen og delt så personlige historier, forteller hun.

I serien skal hun møte kjente profiler som artist og TV-personlighet Myra, (Regina Tucker), idrettsutøver Birgit Skarstein, rapper Big Daddy Karsten (Karsten Marcussen), sanger og rapper Adrian Sellevoll, influenser Roya Sori, kroppspositivist Carina Carlsen, og artist og skuespiller Vegard Bjørsmo.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

I fjor sommer tok hun også fatt på en programlederrolle, da hun i forkant av Stortingsvalget fikk sin egne serie, «Emmas stemme», som handlet om valget og politikk for unge.

LES OGSÅ: - Er så bortskjemt at det er latterlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer