Solveig Kloppen:

Røper ny jobb

Solveig Kloppen tar over programlederjobben til Henriette Steenstrup.

NY JOBB: Solveig Kloppen avslører ny programlederjobb. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY JOBB: Solveig Kloppen avslører ny programlederjobb. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag morgen blir det kjent at hele Norges programlederyndling, Solveig Kloppen (50), tar over den ene programlederrollen i «Alle mot Alle».

Det er et quiz-program der to og to kjendiser blir satt sammen i par, og konkurrerer mot hverandre til det til slutt står igjen en vinner.

«Alle mot alle» har gjennom de tre første sesongene blitt ledet av Henriette Steenstrup (47) og Jon Almaas (54), men nå skal altså Kloppen ta over for førstnevnte. Det melder VG.

KARAKTERBRIST: Den ellers så blide og greie programlederen Solveig Kloppen viser en helt annen side av seg selv i «Kongen befaler». Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

- Det blir jo som å hoppe etter Wirkola, men heldigvis har jeg stilhopperen fra Røa – eller Høvik, da – ved siden av meg, sier Kloppen til avisen.

EKS-DUO: Jon Almaas og Henriette Steenstrup skal ikke lede den neste sesongen av «Alle mot alle» sammen. Foto: Discovery
EKS-DUO: Jon Almaas og Henriette Steenstrup skal ikke lede den neste sesongen av «Alle mot alle» sammen. Foto: Discovery Vis mer

Steenstrup på sin side forteller at hun tror Kloppen takler Almaas på en forbilledlig mild, men kanskje bestemt måte.

- Hun er en strålende programleder og et underskjønt menneske, så dette kan bare bli supert, fortsetter hun til avisen.

Nyheten ble også presentert under Discoverys vårlansering.

KONGEN BEFALER: Det er ikke alle som synes det har vært like gøy å konkurrere mot Jon Almaas i «Kongen befaler». Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

- Det er veldig hyggelig å jobbe med Solveig. Hun er veldig mentalt krevende. Hun er som en gammel fiolin - hvis man behandler henne riktig kan det oppstå kunst. Solveig krever mye positiv oppmerksomhet, sa Almaas under presentasjonen av programmet.

Kloppen kunne fortelle at hun måtte lære seg å oversette Almaas' språk.

PRANK: Jon Almaas og Erik Follestad bygger som kjent hus, men de må gjennom noen hindringer på veien. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Når Jon sier «det var en frisk kjole», så betyr det «fin kjole». Når han spiller trekkspill i lunsjen, så betyr det «opptaket går bra», sa hun lattermildt.

Dette blir første gang Almaas og Kloppen skal lede et TV-program sammen.

Flere programmer

I slutten av oktober i år ble det kjent at 50-åringen gikk fra TV 2 til Discovery.

Et par uker senere kom det også delvis frem hva den folkekjære programlederen skal gjøre på sin nye arbeidsplass.

Sammen med «Naked Attraction»-programleder Tuva Fellman (34) skal hun lede et nytt datingprogram ved navn «Love IRL». Programmet går ut på at 18 single mennesker som har lite erfaring med dating sendes til luksuriøse villaer i Sør-Afrika – der de skal både flørte og date over en periode.

LES OGSÅ: Giftet seg etter ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer