Tonje Frigstad:

Røper ny jobb

Tonje Frigstad er klar for nye utfordringer etter «Farmen»-deltakelsen.

DUO: Simon Tronstad jacobsen og Tonje Frigstad er begge med i årets «Farmen». Nå røper sistnevnte ny jobb. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DUO: Simon Tronstad jacobsen og Tonje Frigstad er begge med i årets «Farmen». Nå røper sistnevnte ny jobb. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tonje Frigstad (21) har blitt en av de mest profilerte deltakerne i årets «Farmen»-sesong. Sammen med Simon Tronstad Jacobsen har hun blant annet stått for årets «Farmen»-flørt.

Nå kan hun imidlertid avsløre at deltakelsen har gitt henne nye muligheter på jobbfronten. «God kveld Norge»-programleder Sophie Elise Isachsen (26) befinner seg for tiden på ferietur i USA, og i hennes fravær skal 21-åringen steppe inn som vikar.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I en av episodene kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det melder TV 2.

- Jeg ble litt: «What?». Jeg hadde ikke sett dette for meg, men jeg sa ja med en gang! Det er jo en superkul mulighet som det er vanskelig å si nei til, uttaler Frigstad til TV 2.

Hun legger til at hun ikke har erfaring som programleder fra tidligere, men at det alltid har vært en liten drøm.

- Vær nysgjerrig

I to uker framover skal hun lede programmet, sammen med Niklas Baarli. Nå gleder Baarli (32) seg til å dele jobbhverdagen med nok en ny makker.

- Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med Tonje, og ikke minst få enda en ny venn og kvinne i livet mitt! Jeg skal lære henne alt jeg kan, og det kommer til å gå fort for det er ikke så mye, spøker Baarli til kanalen.

FARMEN: Da han røyk ut av Farmen, gikk han rett på McDonalds og kjøpte ti Big Mac. Video: TV2 / Dagbladet / Rød Løper Vis mer

Også Isachsen er positiv til vikaren og har god tro på at 21-åringen takler rollen fint. Selv hadde hun litt mer erfaring ta hun tok midlertidig over roret for Marte Bratberg (32), og deler gladelig sine tips videre:

- Slapp av, og behandle hvert intervju som en samtale og vær nysgjerrig på dem du snakker med så går det fint, sier Isachsen.

LES OGSÅ: - Følte meg helt tom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer