Siri Kristiansen:

Røper ny jobb

Komiker og radioprogramleder Siri Kristiansen (43) har fått seg ny jobb i NRK.

NRK-COMEBACK: Kristiansen har tidligere vært med i en rekke radioprogrammer i NRK og er nå tilbake i rikskringkasteren for å lede det nye programmet «Arveoppgjøret». Foto: Morten Eik / Se og Hør
NRK-COMEBACK: Kristiansen har tidligere vært med i en rekke radioprogrammer i NRK og er nå tilbake i rikskringkasteren for å lede det nye programmet «Arveoppgjøret». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I går delte radioprogramleder og komiker Siri Kristiansen (43) nyheten om at hun er tilbake i NRK på sin Instagram story.

Kristiansen er for tiden aktuell med radioprogrammet «Siri og de gode hjelperne» på Radio Norge, og er kjent fra blant annet P3morgen og Lørdagsrådet.

NY JOBB: Siri Kristiansen annonserer den nye jobben på Instagram utenfor NRK-lokalet. Foto: Instagram
NY JOBB: Siri Kristiansen annonserer den nye jobben på Instagram utenfor NRK-lokalet. Foto: Instagram Vis mer

På bildet kan vi se en smilende Kristiansen stå utenfor NRK-lokalet på Marienlyst med et nøkkelkort i hånden.

Dagbladet har vært i kontakt med Kristiansen som forteller at hun skal tilbake på norske skjermer for å hjelpe familier i det nye NRK-programmet, «Arveoppgjøret».

- Jeg skal lage et TV-program for NRK1 der vi følger en rekke familier for å hjelpe til med arveoppgjøret. Vi begynner å filme i august og skal filme over det neste halvåret, sier Kristiansen til Dagbladet.

Kom brått på

Det blir ikke første gangen vi ser Kristiansen på TV-skjermen. Radio-profilen har blant annet vært med i NRK-programmene «Rådet», «Latterlig smart» og «Historisk», samt fjorårets sesong av «Kompani Lauritzen».

SJOKK: Siri Kristiansen er med i denne ukens episode av «I lomma på Silje», her får hun sjokk. Vis mer

Kristiansen forteller at programmet kom ganske på tampen. Planen til høsten var egentlig å studere, men for to uker siden ble hun kontaktet med tilbud om å lede «Arveoppgjøret».

- Jeg begynte i går og har kanskje visst om det i to uker, så det var ganske brått. Jeg skulle egentlig begynne på en interiørdesignskole i august, men så hoppet jeg av det, sier Kristiansen.

Vil gjøre forskjell

Kristiansen opplyser Dagbladet om at hun fortsetter i Radio Norge, men at det er hjemmekjært å være tilbake i NRKs lokaler. Radio-profilen håper på at programmet kan belyse et tema hun mener folk snakker altfor lite om.

- Det er en forlengelse av ting jeg har drevet med i mange år, å gå inn i ting som er vanskelig å snakke om og få folk til å prate sammen før det blir krangling. Forventningene mine er bare å bruke min erfaring til å utrette en forskjell, og redde familier fra å bli uvenner, sier hun.

Ifølge Kristiansen leter programmet fortsatt etter flere familier som sliter med arveoppgjøret, og oppfordrer folk som trenger hjelp til å melde seg på.

LES OGSÅ: Oppdaget hærverk på bilen: - Kjedelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer