Nate Kahungu:

Røper ny jobb

Et halvt år etter han kapret programlederjobb i TV 2 går tv-profilen til konkurrenten.

BYTTER BEITE: Nate Kahungu tar nok en ny karrierevei. Her sammen med «Skal vi danse»-partner Helene Spilling. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet
BYTTER BEITE: Nate Kahungu tar nok en ny karrierevei. Her sammen med «Skal vi danse»-partner Helene Spilling. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nate Kahungu (24) ble først kjent for det norske folk gjennom «Love Island». Siden har han funnet sin plass i underholdningsbransjen. I fjor høst danset hans seg til en andreplass i «Skal vi danse».

I juli i fjor ble det klart at realitystjernen hadde kapret seg programlederrolle i «God kveld Norge» på TV 2, da kanalen satset på mer kjendisinnhold - fra kjendisene selv.

Kahungus oppdrag var sin egen lille realityserie - «NateLife», hvor det gjennom vinteren har blitt sluppet miniepisoder.

Til konkurrenten

Det ble imidlertid ikke lange samarbeidet med TV 2. Nå melder nemlig statskanalen at de har kapret 24-åringen. Det melder NRK P3 på egne nettsider - Kahungu skal nemlig starte et nytt musikkonsept.

Sammen med NRK-profil Arianrhod «Arian» Engebø (26) skal han lede «StudioP3» som allerede mandag starter opp.

- «StudioP3» vil gi folk en helt ny vinkling på musikk – du vil bli kjent med artister på en ny måte, sier han til sin nye arbeidsgiver.

EKSER: Nate Kahungu og Thammy Dias gjorde det slutt tidligere i år, etter at de forelsket seg på «Love Island». Nå forteller Nate om deres relasjon i dag. Video: Rød Løper Vis mer

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Kahungu.

Driver med musikk

26-åringen driver selv med musikk, og dro etter «Skal vi danse» tilbake til musikkstudio for å ferdigstille en EP. Det fortalte han Se og Hør tter at andreplassen i dansekonkurransen var et faktum.

- Så har jeg planer om å samarbeide litt med andre artister. Jeg har også noen andre prosjekter på gang, som jeg ikke kan si så mye om ennå. Men det er underholdning. Jeg skal altså ikke trekke meg tilbake fra rampelyset helt ennå, sa han da.

LES OGSÅ: Hjembygda i krise: - Ufattelig vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer