Piers Morgan:

Røper ny jobb etter skandalen

Piers Morgan fikk sparken tidligere i år.

NY JOBB: Piers Morgan ser frem til ny jobb. Foto: Jonathan Brady / Pa Photos / NTB
NY JOBB: Piers Morgan ser frem til ny jobb. Foto: Jonathan Brady / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mars mistet den mistet tv-profil og journalist Piers Morgan jobben etter å nok en gang ha gått i strupen på prins Harry (37) og spesielt hertuginne Meghan (40).

Etter at han ble konfrontert med kritikken han rettet mot hertuginnen av medprogramleder Alex Beresford stormet han ut av studioet, og kort tid senere sluttet han som programleder i morgenprogrammet.

STORMER UT: Her stormer Piers Morgan ut under «Good Morning Britain»-sendingen. Video: ITV. Vis mer

- Fryktløst forum

Torsdag ettermiddag blir det imidlertid kjent at Morgan nå har fått ny jobb. Fremover skal han nemlig jobbe i News Corp og Fox News, som har premiere i begynnelsen av neste år, skriver News UK.

Videre kommer det frem at journalisten også vil fungere som skribent for The Sun og New York Post.

- Jeg ønsker å at programmet mitt skal være et fryktløst forum for livlig debatt og inneha agenda-settende intervjuer. Programmet skal feire retten alle har til å ha en mening, og at disse meningene skal bli grundig undersøkt og utfordret, sier Morgan i en pressemelding.

RASER: Journalist og programleder Piers Morgan raser over nattens intervju med Meghan og Harry. Video: CBS/ITV Vis mer

Rekordmange klager

Etter at tv-profilen gikk i strupen på hertugparet på «Good Morning Britain» tidligere i år, mottok kanalen rekordmange klager, ifølge Sky News.

Siden tv-profilens fremtreden kom det inn over 57 000 klager på programmet, noe som er det høyeste antallet klager noensinne, ifølge kanalen.

«Vi kan bekrefte at dette har tiltrukket flest klager siden rapporteringen vår startet», skrev Ofcom, Storbritannias regulerings- og konkurransemyndighet for kommunikasjonsindustrien (tilsvarende Medietilsynet), i en uttalelse.

Tidligere denne måneden ble det imidlertid kjent at klagerne ikke har fått medhold, skrev Ofcom i en pressemelding, og Morgan ble med det frikjent av kanalen.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

LES OGSÅ: - Beklager at jeg ikke er døende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer