Linnéa Myhre:

Røper ny jobb:
- Bare å glede seg

Linnéa Myhre avslører hva hun gjorde i sommer.

PROGRAMLEDER: Linnéa Myhre kan røpe at hun leder nytt blogger-program. Foto: Terje Pedersen / NTB
PROGRAMLEDER: Linnéa Myhre kan røpe at hun leder nytt blogger-program. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer var flere av landets største blogg-profiler kryptiske i sosiale medier. De delte nemlig bilder og klipp fra en innspilling på Baroniet Rosendal.

Frem til nå har det imidlertid vært hemmelig hva innspillingen som fant sted var, men i podkasten «Venner av internett», som ledes av Linnéa Myhre (31) og Stine Melbø, kan førstnevnte nå avsløre både det ene og det andre.

- Vi har laget en TV-serie som ble spilt inn for et par uker siden, sier hun, og fortsetter:

- Jeg er programleder. Dette har jeg ikke sagt til noen, men jeg har hatt en liten uke sammen med store legender.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ifølge Myhre er det snakk om Julianne «Pilotfrue» Nygård (31), Stina Bakken (28), Kristin Gjelsvik (35), Anna Rasmussen (25) og Trine Grung (50). 31-åringen beskriver innspillingen som noe som «nå gir livet mening».

- Vi får møtes i verdens vakreste dal og snakke med legender fra internett. Det er bare å glede seg.

Ifølge Myhre skal den kommende TV-serien hete «Da vi styrte internett».

BREAKDOWN: Fisken var filetert og forberedelsene var gjort - så skulle bålet tennes. Linnea Myhre fikk kjenne på motgang under en episode av «Kompani Lauritzen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Programlederjobben kommer bare et par måneder etter at det i juni ble kjent at 31-åringen gir seg i TV 2-serien «Bloggerne», et drøyt halvår etter at hun gjorde comeback i serien.

I fjor sommer ble det nemlig også kjent at hun ikke skulle medvirke, og at det den gang ikke passet for henne. Linnéa Myhre har vært blogger og influenser i mange år, og har tidligere vært å se i den populære realityserien «Kompani Lauritzen».

Ny kjæreste

På privaten ble det i juni bekreftet at Myhre hadde funnet lykken med NRK-journalisten Emil Gukild.

I etterkant av kjærestenyheten har det derimot vært stille rundt paret, trolig fordi duoen ønsker å holde store deler av forholdet privat. Verken Gukild eller Myhre har hittil uttalt seg om forholdet i pressen.

Det var derfor mange som sperret opp øynene da de tidligere denne måneden viste seg sammen på den røde løperen i forbindelse med «Mamma Mia»-premieren på Folketeateret i Oslo.

VISTE SEG SAMMEN: Linnéa Myhre og Emil Gukild ankom den røde løperen sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VISTE SEG SAMMEN: Linnéa Myhre og Emil Gukild ankom den røde løperen sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Gukild har tidligere fortalt til Dagbladet hvorfor han verner om privatlivet sitt. I intervjuet la han ikke skjul på at han ønsker å skjerme privatlivet sitt fra offentligheten, noe som også gjelder forholdet til Myhre.

- Hvorfor jeg ikke ønsker å snakke om kjærlighetslivet mitt? Jeg har ikke noe behov for å prate om det som er privat, sa han, og innrømmet at det har vært uvant for ham å sole seg i rampelysets glans.

VAR KRITISK: Linnéa Myhre var skeptisk til fenrik Geir Aker - så endret hun mening. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Større enn vi trodde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer