Ola-Conny Wallgren:

Røper ny flørt etter brutt forlovelse

Kjærligheten blomstrer for tv-profilen igjen.

NY FLAMME: Ola-Conny røper at han har møtt noen. Foto: Kine Falch/Rød Løper
NY FLAMME: Ola-Conny røper at han har møtt noen. Foto: Kine Falch/Rød Løper Vis mer
Publisert

«Ullared»-profilen Ola-Conny Wallgren (58) har blitt en folkekjær figur både i Sverige og i Norge. Han har delt både opp- og nedturer med tv-seerne, og kjærlighetslivet hans har også blitt viet en del spalteplass.

På slutten av 2018 ble det kjent at han hadde forlovet seg med sykepleieren Camilla, men et halvt år senere var bruddet et faktum.

- Det er synd at det endte slik. (...) Vi burde nok ha lært hverandre å kjenne litt bedre før vi forlovet oss. Vi fungerte ikke sammen, kunne han da fortelle til ukebladet Hänt.

- Livredd jenter

Wallgren har også tidligere hatt trøbbel i kjærlighetslivet. Han har tidligere fortalt at et forhold gikk så dårlig at det endte i retten.

- Det var et helvete og vi havnet begge i tingretten. Nå er jeg livredd jenter, jeg tør ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, fortalte han den gangen.

Nå røper han imidlertid at han har møtt noen, men sier at han denne gangen går forsiktig frem. Det forteller han overfor Expressen.

- Jeg kan si såpass at jeg tar det rolig. Det er litt tidlig å uttale seg, men jeg treffer nok noen. Vi får se hva det leder til. Man kan ikke helt slappe av, sier han til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer