Ola-Conny Wallgren:

Røper ny flørt etter brutt forlovelse

Kjærligheten blomstrer for tv-profilen igjen.

NY FLAMME: Ola-Conny røper at han har møtt noen. Foto: Kine Falch/Rød Løper
NY FLAMME: Ola-Conny røper at han har møtt noen. Foto: Kine Falch/Rød Løper Vis mer
Publisert

«Ullared»-profilen Ola-Conny Wallgren (58) har blitt en folkekjær figur både i Sverige og i Norge. Han har delt både opp- og nedturer med tv-seerne, og kjærlighetslivet hans har også blitt viet en del spalteplass.

På slutten av 2018 ble det kjent at han hadde forlovet seg med sykepleieren Camilla, men et halvt år senere var bruddet et faktum.

- Det er synd at det endte slik. (...) Vi burde nok ha lært hverandre å kjenne litt bedre før vi forlovet oss. Vi fungerte ikke sammen, kunne han da fortelle til ukebladet Hänt.

SKADET SEG: Ola-Conny Wallgren valgte å gi seg i tv-programmet. Da Rød Løper møtte ham i Sverige, fikk vi se nettopp hvorfor. Video: Rød Løper / TVNorge Vis mer

- Livredd jenter

Wallgren har også tidligere hatt trøbbel i kjærlighetslivet. Han har tidligere fortalt at et forhold gikk så dårlig at det endte i retten.

- Det var et helvete og vi havnet begge i tingretten. Nå er jeg livredd jenter, jeg tør ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, fortalte han den gangen.

Nå røper han imidlertid at han har møtt noen, men sier at han denne gangen går forsiktig frem. Det forteller han overfor Expressen.

- Jeg kan si såpass at jeg tar det rolig. Det er litt tidlig å uttale seg, men jeg treffer nok noen. Vi får se hva det leder til. Man kan ikke helt slappe av, sier han til avisen.

PETTER STORDALEN: Det var igjen klart for en ny sesong av «Ullared», og i den første episoden dukket Petter Stordalen opp. Video: Discovery+ Vis mer

Tar det rolig

Han understreker imidlertid at han trives som singel, og at han ikke har hastverk med å gå inn i et seriøst forhold.

- Jeg har lært meg et og annet i løpet alle disse årene, og brent med en del ganger, så jeg tenker det er fint å være singel og å ta sine egne avgjørelser. Samtidig kjennes det veldig ensomt, man vil kanskje være med noen og oppleve ting. Det er jo trivelig, å være alene er ikke gøy i lengden. Men jeg er litt forsiktig, sier han.

Til avisen forteller han også at han savnet innspillingen av «Ullared», som har fått en pause på grunn av pandemien.

TRENING: Ting gikk ikke helt etter planen da Ola-Conny Wallgren skulle på trening. Video: Dplay Vis mer

- Det er litt trist. Det var gøy da vi gjorde det hver sommer, sier han.

Spesielt gleder han seg til å være konferansier for den årlige pølsespisekonkurransen ved kjøpesenteret.

LES OGSÅ: - Kan bli feil om man gifter seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer