Trine Lise Olsen:

Røper ny flamme

Komikeren har funnet kjærligheten på datingappen Tinder.

FANT TONEN: Komiker Trine Lise Olsen røper at hun har en ny mann i livet sitt. Foto: Privat
FANT TONEN: Komiker Trine Lise Olsen røper at hun har en ny mann i livet sitt. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I disse corona-tider kan det nok være utfordrende for single å møtes gjennom datingappen Tinder, da helsemyndighetene har oppfordret befolkningen til å holde minst en meters avstand til hverandre.

I tillegg oppfordres det til å unngå håndhilsing, samt kyssing og klemming, med personer som ikke tilhører egen husstand eller er fast partner.

Tok avstanden på alvor

Ei som imidlertid kan røpe at hun har funnet kjærligheten på Tinder under coronakrisen, er komiker Trine Lise Olsen (44).

Mandag delte 44-åringen et bilde av seg selv sammen med en mann på Instagram. I bildeteksten takket hun Tinder.

Se dette innlegget på Instagram

Thank you #Tinder ♥️

Et innlegg delt av Trine Lise Olsen (@trinelisethelap)

I kommentarfeltet strømmet det raskt inn med kommentarer fra komikerens følgere som tolket bildet som at hun hadde funnet kjærligheten.

Til Se og Hør forteller Olsen at de ikke er kjærester riktig ennå, men at de dater.

- Vi slettet Tinder sammen. Så får vi se, det er jo tidlig, men så langt er det veldig, veldig hyggelig. Vi er sånn tullete forelska, sånn at jeg blir flau av meg selv, innrømmer hun.

GJENFORENT: Anniken Jørgensen og Anders Gran ble kjærester - igjen - rett før coronaviruset inntraff. Video: Rød Løper/@annijor/Youtube Vis mer

Videre forteller komikeren at hennes nye romanse var den eneste av de hun hadde matchet med på datingappen, som tok oppfordringen om avstanden med coronaviruset på alvor.

- Jeg slettet de andre og møtte ham. Første date var edru i en park med en meters avstand og hver vår termos, fortsetter hun.

44-åringen velger å holde kortene tett til brystet hva gjelder å røpe identiteten til sin nye flamme, men kan avsløre at hun kaller ham for «BT».

Trine Lise Olsens nye romanse er kjent med at Se og Hør omtaler nyheten.

AVSLØRER: Amalie Olsen og Sander Dale (Randulle) deltar denne våren på «Camp 71». Tidligere har det vært mye rykter om de har hatt en romanse eller ikke, og nå svarer de. Vis mer

- Kjærlighet var vanskelig for meg

Nyheten om at komikeren har funnet en ny mann i livet sitt, kommer bare kort tid etter at hun uttalte seg om singellivet. Det gjorde hun i et intervju med KK.

Der fortalte 44-åringen at det var mange år siden hun hadde hatt kjæreste sist, og innrømmet at hun har hatt en tendens til å miste seg selv i parforhold. Dette ikke på grunn av mannen, men fordi hun tidligere ikke har visst nok hvem hun var.

NY FLAMME: Trine Lise Olsen innrømmer til Se og Hør at hun er forelsket. Her avbildet i 2019. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet
NY FLAMME: Trine Lise Olsen innrømmer til Se og Hør at hun er forelsket. Her avbildet i 2019. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet Vis mer

På spørsmål om hun var klar for å ta imot kjærligheten, svarte hun:

- Jeg tror jeg nærmer meg det punktet. Ikke nødvendigvis fra en mann, men kanskje bare meg selv, eller verden. Kjærlighet var vanskelig for meg som barn, og det er vanskelig nå.

I intervjuet ble det også snakk om komikerens tanker om barn i framtida, noe hun fortalte at hun ikke ønsket seg.

- Jeg har tenkt tanken på fosterbarn før og kunne gjerne blitt stemor, men akkurat nå er jeg altfor glad i det livet jeg har til at jeg kunne levd med den «hente/bringe-logistikken» i hverdagen. Jeg har ikke lyst på egne barn, fortalte hun til KK.

Olsen startet karrieren i 2003 med sin deltakelse i TVNorge-programmet «Judas». Seks år senere vant hun tv-konkurransen «Den norske humor», hvor hovedpremien var at du kunne få lage ditt eget tv-program. Denne muligheten benyttet 44-åringen seg av ved å lage tv-serien «Lille Billefjord».

HEMMELIGHET: Silje Sandmæl reagerer når Trine Lise Olsen avslører sine dyre vaner. Vis mer

Siden den gang har Olsen vært fast inventar på scenen med blant annet den kritikerroste standup forestillingen «Æ har rætt». I forestillingen fortalte komikeren åpenhjertig om sin oppvekst som fosterbarn.

LES OGSÅ: Nå selger de drømmeleiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer