Elena Belle:

Røper ny flamme etter tragedien

Elena Belle mistet ektemannen for halvannet år siden. Nå deler hun imidlertid en gladnyhet.

GLADNYHET: Elena Belle mistet ektemannen i fjor. Nå smiler lykken på ny. Foto: Privat
GLADNYHET: Elena Belle mistet ektemannen i fjor. Nå smiler lykken på ny. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For halvannet år siden opplevde «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belle (36) sitt største mareritt da ektemannen Michael Theanne brått gikk bort. Theanne kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter å ha gått tur med hundene i nabolaget, og ble bare 45 år gammel.

Obduksjonsrapporten viste at Theanne døde av et hjerteinfarkt, og at han hadde underliggende hjerte- og karsykdommer som ingen visste om. Disse førte altså til infarktet.

Igjen satt Belle og parets da to år gamle datter Luna, og tv-profilen har ved flere anledninger vært åpen om at sorgen har vært tung å bære.

Bekrefter forhold

Det kan for mange være vanskelig å gå videre etter en partners bortgang, men nå kan Belle dele den hyggelige nyheten om at hun har gjort nettopp det.

- Jeg møter noen. Han bor i Los Angeles og han er veldig, veldig fin. Det er veldig nytt, og jeg har ikke tenkt å fortelle hvem det er ennå, sier hun i et intervju med svenske Expressen.

SINGELLIVET: Vi har spurt Isabelle Eriksen hvordan det går med kjærligheten. Reporter: Celina Morken Video: Rød Løper / Thea Hope Vis mer

Til tross for at hun er forholdsvis ordknapp om sin nye flamme, kan Belle avsløre at han ikke er svensk, men fra USA. Det svenske nettstedet Hänt skal på sin side ha det til at det er Gleb Savchenko, kjent fra blant annet «Dancing with the Stars», det er snakk om.

36-åringen har på sin side ikke avslørt hvem hun dater.

- Skummelt

Den nye kjæresten er imidlertid ikke den eneste endringen i tv-profilens liv. Etter ektemannens bortgang valgte hun blant annet å flytte fra huset de delte sammen i Los Angeles.

Den gang begrunnet hun flyttingen med at huset føltes for stort og utrygt uten ham.

OM KJÆRESTEN: Petter Stordalen var blant gjestene på «Senkveld», og der åpnet han seg om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

- Vi (Elena Belle og datteren, journ.anm.) skal flytte til en leilighet som har 24-timers vakthold hvor vi kan bo ett år. I mellomtiden skal jeg prøve å finne et sted som vi kan kjøpe, og føle oss trygge i. Jeg har alltid syntes at det er skummelt å være i huset alene fordi vi har opplevd innbrudd før, har hun tidligere uttalt, ifølge Expressen.

- Har to valg

Overfor Aftonbladet har hun tidligere fortalt at hun ofte snakker med lille Luna om faren hennes.

- Jeg har fortalt at han finnes i himmelen nå, og at vi alle kommer til å ses igjen en dag, men at det kommer til å ta tid. At han finnes i våre hjerter for alltid, og at han elsker henne, fortalte 36-åringen.

I intervjuet innrømmet Belle også at det er datteren Luna som gjør at hun fortsatt kjenner et håp i livet.

- Jeg har to valg. Gå helt inn i en depresjon eller leve videre og være sterk for datteren min og forsikre meg om at hun har en positiv mamma og et positivt liv til tross for det som har hendt. Jeg velger det siste, og det hadde Michael valgt også, sa hun.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i TV2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

LES OGSÅ: Mistet kona til brystkreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer