Pete Davidson:

Røper ny flamme etter rykteflom

Etter flere uker med spekulasjoner kommer komikeren med en avsløring.

NY FLØRT: Pete Davidson avslører at han igjen dater. Foto: Eric Jamison / INVISION / TT / NTB
NY FLØRT: Pete Davidson avslører at han igjen dater. Foto: Eric Jamison / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

Komiker og skuespiller Pete Davidson (27) har de siste årene vært i forhold med flere kjente kvinner.

Mest oppmerksomhet fikk forholdet med superstjerne Ariana Grande (27), og de to hadde rukket å bli forlovet før det tok slutt i 2018.

Siden den gang har Davidson vært i kortvarige forhold med Kate Beckinsale, Margaret Qualley og Kaia Gerber. Nå er det imidlertid en ny kvinne han er koblet til.

Sett hånd i hånd

Britiske Phoebe Dynevor (25) ble superstjerne over natten etter hovedrollen i seersuksessen «Bridgerton». Med det kommer også et ønske fra offentligheten om å få innsyn i hennes sivilstatus.

Mange spekulerte på at det var en flørt også i kulissene med motspiller Regé-Jean Page (31), men dette ble raskt avkreftet.

Nye romanserykter kom imidlertid da det ble kjent at hun og Pete Davidson hadde befunnet seg på hverandres hjemsteder. I midten av mars ble de angivelig sett sammen hånd i hånd i Staffordshire hvor briten kommer fra.

STJERNESTATUS: Phoebe Dynevor gikk fra å være relativt ukjent til superstjerne etter «Bridgerton»-rollen. Foto: Beretta/Sims/Shutterstock/NTB
STJERNESTATUS: Phoebe Dynevor gikk fra å være relativt ukjent til superstjerne etter «Bridgerton»-rollen. Foto: Beretta/Sims/Shutterstock/NTB Vis mer

En kilde har også uttalt seg om den angivelige flørten overfor Entertainment Tonight.

- Det startet med et vennskap, og de forsto fort at det var kjemi mellom dem. Pete og Pheobe startet med uformell dating, men i det siste har det blitt mer seriøst, sier vedkommende til kjendisnettstedet.

Kilden sier også at de to møttes i New York der Davidson er fra. Ingen av dem har imidlertid kommentert eller bekreftet noe selv - før nå.

Avslører kjendiscrush

Det er nemlig i en spørretime med universitetsstudenter at Davidson kommer med en avsløring. I det timelange intervjuet snakker han om alt fra karriere til mental helse, sistnevnte har han vært veldig åpen om.

På spørsmål fra en av studentene om hvem som er hans kjendiscrush, svarer han følgende:

- Jeg er med kjendiscrushet mitt. Ja. Så. Ja, sier han og gliser bredt.

Hvem han sikter til holder han imidlertid hemmelig.

NY SERIE: Netflix slapp serien »Bridgerton» 25. desember 2020. Video: Netflix Vis mer

Det er ikke bare kjærlighetslivet han kommer en avsløring om. Han røper også at han har flyttet. Davidson har bodd i samme hus som moren sin på Staten Island de senere årene.

- Jeg flyttet akkurat ut av mammas hus. Jeg er fullstendig ute, sier han.

Årsaken til at han har flyttet nevnes ikke. I slutten av mars hadde imidlertid familiehjemmet uønsket besøk, da Davidsons stalker dukket opp i kjøkkenet.

Fokuserer på mental helse

27-åringen kan også fortelle at det går bedre med hans mentale helse, og at han de siste 1,5 årene har fokusert på å ta vare på seg selv.

- Jeg måtte se i speilet og ta tøffe beslutninger. Det var på tide å være selvopptatt og ta vare på meg selv. Jeg elsker ikke meg selv helt ennå, men jeg jobber med det i terapi. Du må ta vare på deg selv før du kan ta vare på andre, og jeg skulle ønske jeg fant ut av det litt tidligere, sier han ærlig.

«Saturday Night Live»-stjernen gjorde i fjor stor suksess med filmen «King of Staten Island», hvor han spiller hovedrollen. Filmen er basert på hans eget liv. I august blir han å se som superskurken «Blackguard» i den etterlengtede James Gunn-versjonen av «Suicide Squad».

LES OGSÅ: Bekrefter forhold med kjendisdatter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer