Eric Saade:

Røper ny flamme etter brutt forlovelse

Eric Saade har funnet kjærligheten på ny - fem måneder etter bruddet med eksforloveden Nicole Falciani.

NYE FLAMMER: Det har nå gått over fem måneder siden Eric Saade og Nicole Falciani brøt forlovelsen. Nå har de funnet kjærligheten på ny på hver sin kant. Her er eksparet avbildet i 2017. Foto: Karin Törnblom / IBL/ NTB
NYE FLAMMER: Det har nå gått over fem måneder siden Eric Saade og Nicole Falciani brøt forlovelsen. Nå har de funnet kjærligheten på ny på hver sin kant. Her er eksparet avbildet i 2017. Foto: Karin Törnblom / IBL/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mai kom nyheten om at den svenske artisten Eric Saade (29) og influenseren Nicole Falciani (23) hadde besluttet å bryte forlovelsen.

Det meddelte sistnevnte på Instagram, hvor hun ikke la skjul på at hun var sønderknust over samlivsbruddet.

«Noen ganger blir ikke livet slik du trodde det ville bli. Eric og jeg har gått hver til vårt. Dette har for meg vært veldig vanskelig, for det var ikke dette jeg ønsket, i og med det kommende bryllupet. Som nå ikke lenger blir noe av», skrev Falciani på Instagram da bruddnyheten ble kjent.

Saade på sin side har tidligere forklart hvorfor forholdet tok slutt, og røpet blant annet at det var han som valgte å trekke seg ut av forholdet.

«Noen forstår kanskje hvorfor jeg har vært fraværende … Jeg valgte å forlate forholdet mitt fordi jeg hadde det ikke bra i forholdet vårt. Iblant blir ikke alt som man tenker.», skrev han på Instagram i juni.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Funnet kjærligheten på ny

Nå, fem måneder senere, ser det ut til at lykken har snudd for dem begge. Falciani avslørte nemlig nylig på bloggen sin at hun er forelsket.

- Jeg lever livet. Jeg nyter. Jeg er forelsket. Jeg tillater meg selv å kjenne på den følelsen, skrev hun på bloggen sin, ifølge Expressen.

Saade på sin side har denne sommeren tilbrakt store deler av ferien med den svenske influenseren Hanna Schönberg (22), og det har lenge blitt spekulert på om de to har funnet tonen.

Ifølge Aftonbladet har duoen flittig delt bilder i sosiale medier fra de samme stedene, og i sommer var de også på ferie i Ibiza samtidig.

View this post on Instagram

🐼

A post shared by Eric Saade (@ericsaadeofficial) on

Romanseryktene fikk imidlertid spesielt fart på seg forrige uke da Schönberg delte et bilde på Instagram-story. På bildet så man Saade kysse 22-åringen på pannen.

ROMANTIKK: Dette bildet fikk fart på romanseryktene mellom Hanna Schönberg og Eric Saade. Foto: Skjermdump fra Instagram
ROMANTIKK: Dette bildet fikk fart på romanseryktene mellom Hanna Schönberg og Eric Saade. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Kort tid senere delte Saade en video fra en middag der han filmet Schönberg, og til videoen skrev han «babe», ifølge Expressen.

Verken Schönberg eller Saade har hittil uttalt seg om forholdet.

Nyheten om at Saade har funnet kjærligheten kommer bare kort tid etter at hans eksforlovede avslørte at hun ikke hadde hatt noe kontakt med artisten siden bruddet i mai.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

Vil ikke ha noe kontakt

Det røpet hun under en spørsmålsrunde på YouTube hvor hun fikk spørsmål om hun har hatt noe kontakt med artisten.

- Nei, det har jeg absolutt ikke. Jeg vil ikke ha noe kontakt med ham. Jeg kjenner ikke et behov for å ha ham i livet mitt, fordi han har såret meg så ekstremt mye, svarte hun ærlig i videoen, ifølge Expressen.

I YouTube-videoen forklarte Falciani også at det avlyste bryllupet med Saade førte til en god del problemer, da de ikke fikk tilbake pengene de hadde betalt på forhånd.

- Det var en del kostnader som allerede var betalt, og der fikk vi ikke tilbake noe som helst. Jeg forsøkte, fordi det var jeg som avbestilte og hadde kontakt med alt som hadde med bryllupet å gjøre. Senere hadde vi flaks med at det var mye vi ikke hadde betalt for. Men ja, det var en god del penger som forsvant, forklarte hun i videoen.

LES OGSÅ: Aqua-Lenes tidligere forhold vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer