Eric Saade:

Røper ny flamme etter brutt forlovelse

Eric Saade har funnet kjærligheten på ny - fem måneder etter bruddet med eksforloveden Nicole Falciani.

NYE FLAMMER: Det har nå gått over fem måneder siden Eric Saade og Nicole Falciani brøt forlovelsen. Nå har de funnet kjærligheten på ny på hver sin kant. Her er eksparet avbildet i 2017. Foto: Karin Törnblom / IBL/ NTB
NYE FLAMMER: Det har nå gått over fem måneder siden Eric Saade og Nicole Falciani brøt forlovelsen. Nå har de funnet kjærligheten på ny på hver sin kant. Her er eksparet avbildet i 2017. Foto: Karin Törnblom / IBL/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mai kom nyheten om at den svenske artisten Eric Saade (29) og influenseren Nicole Falciani (23) hadde besluttet å bryte forlovelsen.

Det meddelte sistnevnte på Instagram, hvor hun ikke la skjul på at hun var sønderknust over samlivsbruddet.

«Noen ganger blir ikke livet slik du trodde det ville bli. Eric og jeg har gått hver til vårt. Dette har for meg vært veldig vanskelig, for det var ikke dette jeg ønsket, i og med det kommende bryllupet. Som nå ikke lenger blir noe av», skrev Falciani på Instagram da bruddnyheten ble kjent.

Saade på sin side har tidligere forklart hvorfor forholdet tok slutt, og røpet blant annet at det var han som valgte å trekke seg ut av forholdet.

«Noen forstår kanskje hvorfor jeg har vært fraværende … Jeg valgte å forlate forholdet mitt fordi jeg hadde det ikke bra i forholdet vårt. Iblant blir ikke alt som man tenker.», skrev han på Instagram i juni.

Funnet kjærligheten på ny

Nå, fem måneder senere, ser det ut til at lykken har snudd for dem begge. Falciani avslørte nemlig nylig på bloggen sin at hun er forelsket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer