Helene Olafsen ble mamma:

Røper navnet på den nyfødte

Programlederen og dansekjæresten Jørgen Nilsen har fått en sønn.

FIKK BARN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FIKK BARN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (30) og forloveden Jørgen Nilsen (30) har fått sitt første barn.

Det bekrefter den nybakte faren i form av et innlegg på Instagram.

På bildet ser man Olafsen kikke stolt ned på den nyfødte sønnen sin.

I innlegget avslører Nilsen at parets sønn kom til verden i går, 15.mars, og han benytter også anledningen til å dele hva sønnen skal hete.

«Velkommen til verden, lille Louie», starter 30-åringen innlegget med.

«Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to», skriver han videre.

Takker for all hjelp og støtte

Olafsen har også delt sitt eget innlegg på Instagram i anledning sønnens ankomst. Bildet viser en sovende Nilsen sammen med sønnen, Louie.

«Guttene mine. Lille Louie kom til slutt», skriver Olafsen.

«Han er helt perfekt i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus. Og takk for alle meldinger som allerede har kommet inn til vår lille familie», fortsetter hun.

BABY-KLAR: Helene Olafsen hadde termin 12. mars, men klarte likevel å spille inn «Senkveld» foran en tomt studio samme dag. Vis mer

Trosset terminen

Olafsen har vært svært aktiv i løpet av hele svangerskapet og har hyppig delt oppdateringer med fansen sin på Instagram.

Svangerskapet har heller ikke stoppet 30-åringen fra å dra på jobb, og senest forrige uke var hun tilstede under «Senkveld»-innspillingen. Dette var i tillegg samme dag som Olafsens opprinnelige termindato.

Innspillingen av «Senkveld» skjedde denne gangen uten publikum grunnet coronaviruset og de strenge tiltakene norske myndigheter innførte forrige uke.

Gravidnyhet på innspilling

Det var for øvrig også under innspillingen av «Senkveld» i september i fjor, at Olafsen først avslørte gravidnyheten til stor overraskelse for både programledermakker Stian Blipp (30) og resten av publikum.

- Jeg ble jo selvfølgelig veldig glad. Det er jo en vanvittig gave. Men jeg ble også litt perpleks, på en måte. Det er så stort at jeg kanskje ikke klarte å ta det inn helt med en gang, det er jo sikkert en grunn til at man skal gå gravid i ni måneder. Man skal kjenne på det og bli vant til det og forberede seg, fortalte Olafsen til Se og Hør den gang.

Nyheten om familieforøkelsen kom bare måneder etter at Olafsen og Nilsen avslørte at de skulle bli samboere. Paret hadde kjøpt seg hus sammen, og har de siste månedene vært travelt opptatt med oppussing før den lille kom til verden.

IKKE PLANLAGT: Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen fikk plutselig lyst til å danse da de gikk tur lille julaften. Video: Helene Olafsen Vis mer

Fridde ved sjøen

2019 bydde på flere store øyeblikk for paret. Ikke bare ble de samboere og kunne dele den gledelige babynyheten - de ble også forlovet.

Det var i november at Olafsen avslørte at hun hadde svart «ja» da kjæresten gikk ned på kne og hadde sørget for et romantisk vinterfrieri.

- Han hadde alt perfekt timet. Han hadde pyntet med masse julelys hele veien ned mot sjøen, som han skrudde på samtidig. Det var rødt og glorete, helt «over the top». Men jeg skjønte det da lyset kom på. Han sto der nede med ti røde roser, opplyst av rødt lys, og gikk ned på kne. Det var veldig romantisk, sa hun til Se og Hør i ettertid.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Den pensjonerte snowboardkjøreren og kjæresten bekreftet forholdet høsten 2018. Duoen danset sammen og vant «Skal vi danse» i 2017.

LES OGSÅ: Slik er parets nye drømmebolig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer