Tone Damli:

Røper navnet på babyen

Dette skal sønnen hete.

FIKK EN GUTT: Tone Damli og Markus Foss fikk en gutt tidligere i oktober. Nå røper de navnet på den lille. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK EN GUTT: Tone Damli og Markus Foss fikk en gutt tidligere i oktober. Nå røper de navnet på den lille. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av oktober ble Tone Damli (32) og samboeren Markus Foss foreldre for andre gang - til en gutt. Det avslørte 32-åringen i et innlegg på Instagram, de hun la ut et bilde av et par små babyføtter.

«Vi er nyforelsket», skrev hun under bildet.

- Han er frisk og helt nydelig. Vi føler oss så heldige, sa Tone Damli til Se og Hør etter fødselen.

Damli og Foss har imidlertid vært ganske hemmelighetsfulle rundt navnet til deres andre barn. Tidligere har 32-åringen avslørt at sønnens navn begynner på M - uten å ville si noe mer.

Nå røper hun imidlertid hele sønnens navn i et innlegg på Instagram. Der har Damli lagt ut et bilde av den nyfødte sønnen sammen med datteren Billie (6), med underteksten:

«Billie og Marlon», etterfulgt av et hjerte.

Dermed endte navnevalget altså på Marlon.

Navnet Marlon ble for alvor populært da den amerikanske skuespilleren Marlon Brando slo gjennom på 1940-tallet i USA. I Norge har det derimot ikke vært så mye brukt, men på 2000-tallet begynte flere guttebarn å få navnet også her til lands. Rundt 139 menn har navnet som første fornavn nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer