Tone Damli:

Røper navnet på babyen

Dette skal sønnen hete.

FIKK EN GUTT: Tone Damli og Markus Foss fikk en gutt tidligere i oktober. Nå røper de navnet på den lille. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK EN GUTT: Tone Damli og Markus Foss fikk en gutt tidligere i oktober. Nå røper de navnet på den lille. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av oktober ble Tone Damli (32) og samboeren Markus Foss foreldre for andre gang - til en gutt. Det avslørte 32-åringen i et innlegg på Instagram, de hun la ut et bilde av et par små babyføtter.

«Vi er nyforelsket», skrev hun under bildet.

- Han er frisk og helt nydelig. Vi føler oss så heldige, sa Tone Damli til Se og Hør etter fødselen.

Damli og Foss har imidlertid vært ganske hemmelighetsfulle rundt navnet til deres andre barn. Tidligere har 32-åringen avslørt at sønnens navn begynner på M - uten å ville si noe mer.

Nå røper hun imidlertid hele sønnens navn i et innlegg på Instagram. Der har Damli lagt ut et bilde av den nyfødte sønnen sammen med datteren Billie (6), med underteksten:

«Billie og Marlon», etterfulgt av et hjerte.

Dermed endte navnevalget altså på Marlon.

Navnet Marlon ble for alvor populært da den amerikanske skuespilleren Marlon Brando slo gjennom på 1940-tallet i USA. I Norge har det derimot ikke vært så mye brukt, men på 2000-tallet begynte flere guttebarn å få navnet også her til lands. Rundt 139 menn har navnet som første fornavn nå.

Det skal også nevnes at «Skam»-stjernen Marlon Langeland har gjort navnet populært her til lands de siste årene.

GRAVID: Artisten Tone Damli åpnet seg om hvordan graviditeten påvirket sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

Delte fødselsbilder

Samme dag som Tone Damli avslørte babynyheten på Instagram, delte hun en rekke bilder fra fødselen med følgerne sine.

På det ene bildet kunne man se artisten ligge i sykehussenga med et godt grep rundt sengen, mens hun på det andre bildet hadde sin nyfødte sønn liggende i armene.

I innlegget gikk også Damli nærmere inn på fødselen, og hun la ikke skjul på at det hadde vært tøft.

«På et tidspunkt under fødselen tenkte jeg: Dette klarer jeg ikke! Så kom de uante kreftene, de som tydeligvis finnes der, men som jeg sjelden trenger å ta i bruk», skrev hun innledningsvis.

Videre beskrev hun fødselen som en berg-og-dalbane av følelser.

«Vondt, rått og magisk. Etterpå bare gråt jeg, bøttevis med tårer. Jeg er så glad og så takknemlig», fortsatte hun, før hun rettet en stor takk til Bærum sykehus.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Vis mer

«Et glansteam som har tatt vare på oss fra første sekund. Snart er vi på egne ben uten bruksanvisning. Den skal vi lage selv, og vi gleder oss enormt til det nye livet - en familie på fire», avsluttet hun.

Under graviditeten var Damli åpen om sin opplevelse rundt sitt andre svangerskap. Kort tid etter at nyheten ble kjent, tok hun til orde for å fortelle at det til da hadde vært et upåklagelig svangerskap, til tross for trøtthet og en kortere lunte.

LES OGSÅ: - Utsatt for overgrep

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer