Isabella Löwengrip:

Røper mystisk flamme etter bruddet

- Jeg var nøye med at det ikke skulle komme ut, forteller den svenske influenseren.

AVSLØRING OM PRIVATLIVET: I januar tok forholdet mellom Isabella Löwengrip og finansmannen Erik Selin slutt. Nå avslører førstnevnte at hun fikk en ny flamme inn i livet sitt etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRING OM PRIVATLIVET: I januar tok forholdet mellom Isabella Löwengrip og finansmannen Erik Selin slutt. Nå avslører førstnevnte at hun fikk en ny flamme inn i livet sitt etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fjoråret var et svært innholdsrikt år for den svenske influenseren og gründeren Isabella Löwengrip (29), også kjent som «Blondinbella», med både trøbbel med økonomien og psykiske problemer, samt et nytt forhold med den 52 år gamle finansmannen, Erik Selin.

I begynnelsen av året kom imidlertid nyheten om at forholdet til Selin var over. Nyheten om bruddet delte Löwengrip i et innlegg på Instagram-profilen sin.

«Erik og jeg har bestemt oss for å avslutte forholdet vårt. Selvfølgelig er det et tøft valg, men jeg er veldig takknemlig for at vi fant et vennskap som vil vare ut livet», skrev hun til et bilde av de to sammen.

Nå kommer det imidlertid fram at Löwengrip møtte en ny flamme kort tid etter bruddet. Det avslører hun i podkasten «Isabella söker Sheila», som hun har sammen med Sheila Arnell.

AVSLØRER: Amalie Olsen og Sander Dale (Randulle) deltar denne våren på «Camp 71». Tidligere har det vært mye rykter om de har hatt en romanse eller ikke, og nå svarer de. Vis mer

Flyttet inn

- Dere vet ikke det her, men jeg hadde, ja, en kjæreste som bodde her i februar og mars i år. Og jeg var nøye med at det ikke skulle komme ut, sier hun i podkasten, ifølge Expressen.

Når det kommer til å røpe hvem Löwengrips utkårede var, er hun svært hemmelighetsfull og holder kortene tett til brystet.

Videre forklarer hun at dette var under en periode hvor hun trengte nærhet, før hun forteller om en særskilt hendelse som nylig utspant seg med den hemmelige kjæresten.

- Det skjedde noe for noen uker siden når han skulle hente de siste tingene sine hos meg. Og akkurat når han skulle gå sto han og så på meg, og så sa han: «Isabella, jeg har elsket deg. Og det har med at du snakker om ensomhet, det er ikke sant. For jeg har vært her og vært sammen med deg når du hadde det som verst», fortsetter hun.

Dette skal ha opprørt 29-åringen, som forklarer at hun tenkte at nå hadde hun funnet noen som faktisk likte henne.

- Er det dette jeg skal gjøre, eller er det jeg som er dårlig og trenger noen som står ved siden av meg? Det er ganske vanskelig å skille, sier hun.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Åpnet opp om datinglivet

Avsløringen om den ukjente flammen kommer bare kort tid etter at Löwengrip lettet på sløret om datinglivet sitt etter bruddet med Selin. I en episode av den ovennevnte podkasten forklarte Löwengrip at det aldri har gått ei uke i livet hennes hvor hun ikke har datet noen, ifølge Aftonbladet.

- Det er ikke sånn at jeg ligger rundt, for det høres ofte slik ut når jeg snakker. Jeg har sannsynligvis aldri dratt hjem med en «one night stand», og det er vanskelig for meg å gå på en bar og dra hjem med noen, fordi den personen kan fortelle det til noen, det er litt følsomt, fortsatte hun.

KJENDISFLØRT: Tidligere «Paradise hotel»-deltaker Sofie Karlstad flørter åpenlyst med «Broiler»-Mikkel på bildedelingstjenesten Instagram. Nå har en ny detalj fått romanseryktene til å eskalere. Vis mer

Videre beskrev hun datinglivet sitt som en distraksjon, og la ikke skjul på at hun enkelte ganger har hatt forhold til mennesker hun selv ikke liker, og som ikke har vært så snille.

Löwengrip la heller ikke skjul på at hun har datet menn for å minske følelsen av ensomhet.

- Da har jeg fremdeles noen å gå tur med, drikke litt vin med, stå opp og snakke med. Det er for å dekke dette hullet inni meg. Da blir det mange forhold som man tror skal fylle det hullet, og da blir det mange relasjoner til menn, sa hun.

Har vært veldig deprimert

Som nevnt var fjoråret tungt for den svenske influenseren. Spesielt økonomisk har det vært tøft, etter at det ble kjent at hun hadde juksa med lesertall - noe som førte til at flere samarbeidspartnere trakk seg ut.

FRA NULL TIL HUNDRE: Yasmine San Miguel og Even Kvam har vært bitre fiender inne på «Paradise Hotel», men i onsdagens episode snudde det brått. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

I februar uttalte hun seg om den tøffe tida. Det gjorde hun etter at hun fikk et spørsmål fra følgerne sine på Instagrams historiefunksjon.

- Om jeg skal være ærlig, har jeg vært veldig deprimert de siste åra, er blant det 29-åringen skrev, før hun la til at «karrierekrisa» på sett og vis har hjulpet henne gjennom det.

For å komme seg ut av depresjonen fortalte influenseren at hun ble behandlet med elektrosjokk.

Ifølge NHI er elektrosjokkbehandling en behandlingsmetode der det gis en kontrollert mengde strøm til hodet. Denne behandlingen gis oftest til personer med moderat til svært alvorlig depresjon, der annen behandling ikke har hatt effekt.

LES OGSÅ: Venter sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer