Gwyneth Paltrow:

Røper mislykket inngrep: - Katastrofe

Ikke alt gikk etter planen da Hollywood-stjernen skulle endre på utseendet sitt.

MISLYKKET: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow innrømmer mislykket inngrep. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
MISLYKKET: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow innrømmer mislykket inngrep. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er dessverre ikke uvanlig at flere av de største Hollywood-stjernene legger seg under kniven for å fikse på utseendet sitt, blant dem er Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (48).

I et intervju med Harper's Bazaar minnes 48-åringen da hun tok fillers for å jevne ut rynkene sine, noe som skulle vise seg å ikke gå etter planen.

- Jeg hadde en midtlivskrise da jeg fylte 40 år, og jeg dro til en lege. Det var en katastrofe. Jeg gjorde ikke noe annet på veldig lenge. Jeg fikk blåmerker, pannen min var helt stiv og jeg så ikke ut som meg selv i det hele tatt, innrømmer skuespilleren.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Vil være åpen om inngrep

48-åringen forklarer videre at hun tror mange vellykkede kvinner i Hollywood tidlig får høre at de ikke er bra nok.

- Ved å ta injeksjoner er det som å innrømme en sårbarhet. Jeg tror noen ganger at ærlighet oppfattes som en svakhet. Det ser ut til å være mye stigma rundt injeksjoner, mener hun.

Hollywood-stjernen ønsker på sin side å være åpen rundt inngrepene sine, og har et ønske om at flere kvinner gjør det samme.

- Jeg synes det er fint når kvinner deler fordi det er mye skam rundt operasjoner og injeksjoner, og det ville vært fint om folk følte seg trygge på valgene de tok. Men hvis de ønsker å holde det hemmelig er det også greit, legger hun til.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Ble bedt om å endre utseendet

Paltrows uttalelser kommer bare kort tid etter at «Game of Thrones»-stjerna Emilia Clarke (34) delte sitt syn på injeksjoner.

I et intervju med ELLE ble skuespilleren spurt om det verste hudpleierådet hun har fått, på dette svarte Clarke:

- Jeg hadde en gang en hudpleier som fortalte meg at jeg trengte injeksjoner. Hennes eksakte ord var: «Da kan du få ansiktet ditt tilbake». På det tidspunktet var jeg 28 år.

KASTET PÅ DØR: Emilia Clarke viste hudpleieren døren da hun ble oppfordret til å ta injeksjoner. Foto: Mario Anzuoni / Reuters
KASTET PÅ DØR: Emilia Clarke viste hudpleieren døren da hun ble oppfordret til å ta injeksjoner. Foto: Mario Anzuoni / Reuters Vis mer

Clarke håndterte situasjonen ved å be vedkommende dra.

- Jeg viste henne døren og sa: «Kom deg ut», la hun til.

I samme intervju snakket Clarke også om presset rundt plastisk kirurgi som skuespiller i Hollywood.

- Du hører om alle som gjør det og du tenker: «Betyr det at jeg må? Skal jeg gjøre det?» Men så jobber du med en film, og regissøren for fotograferingen gir deg et vakkert lys og du kommer deg over det.

Også Hollywood-stjernen Drew Barrymore (46) har tidligere snakket åpenhjertig om tematikken rundt plastisk kirurgi.

Hun synes, i likhet med Clarke, lite om plastiske inngrep, og har heller ingen planer om å forandre utseendet sitt i fremtiden.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Kunne blitt avhengig

Skal vi tro skuespilleren hadde hun nemlig risikert å bli avhengig av skjønnhetsinngrep, dersom hun først begynte. Det fortalte hun i et intervju med magasinet Glamour i 2019.

- Jeg har en personlighet som gjør at jeg kan bli ekstremt avhengig. Derfor har jeg for eksempel aldri prøvd heroin eller plastisk kirurgi. Begge deler innebærer stor risiko, og hadde mest sannsynlig kostet meg livet, fortalte hun, og utdypet:

- Jeg vil ikke tukle med ansiktet mitt eller jakte et unaturlig skjønnhetsideal. Det er ikke en standard jeg kan leve etter.

VIL IKKE TUKLE MED ANSIKTET: Drew Barrymore ønsker ikke å jakte et unaturlig skjønnhetsideal. Foto: Sara Jaye Weiss /REX / NTB
VIL IKKE TUKLE MED ANSIKTET: Drew Barrymore ønsker ikke å jakte et unaturlig skjønnhetsideal. Foto: Sara Jaye Weiss /REX / NTB Vis mer

Barrymore forklarte videre om et møte med en hudspesialist, som anbefalte henne å gjøre noe med «mørke ringer under øynene». Da skal 46-åringen ha svart følgende:

«Nei du, jeg skal hjem og sminke over ringene, men takk for tipset». Jeg føler at aldring er et privilegium. Det handler om hvordan du gjør det på en grasiøs måte med humor, ved å elske deg selv og ha respekt for prosessen. Det har alltid vært veldig viktig for meg.

LES OGSÅ: - Hun har ødelagt utseendet sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer